Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122214
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo
użytkownik usunięty

Szlag by cię trafił, Friese.

nie wie co to takiego spoiler... NIE oglądałem tego filmu i miałem zamiar sie wybrać w ten piątek, a tu nagle w tytule widzę informacje o końcówce filmu... egoistyczna idiotka...

ocenił(a) film na 8
pita_paka

Spoiler to właśnie niepożądana informacja o szczegółach zakończenia filmu ;] Szczególnie "boli" jeśli jest zawarty w tytule wpisu/komentarza. Nie znaczy to że nie mozna komentować zakończenia filmu. Chodzi o to, aby przestrzec potencjalnego czytelnika naszego postu, że będziemy dyskutować o tym jak kończy się film. Swoją drogą przyłączam się do prośby wpisujących o ukaranie tej niewiasty, za to, że ujawiniła zakończenie filmu;] Sam miałem się jutro na niego wybrać.

użytkownik usunięty
Lupus85

Ja sobie na razie odpuszczę bo teraz miałbym zero przyjemności, może za jakiś czas kiedy wyjdzie na dvd. Szkoda tylko że takie imbecyle są na FW bezkarne, moderacja co najwyżej skasuje tamten temat jak dojdzie jeszcze ze 100 zgłoszeń.

S*kA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8

a ja tak tylko sie wpisze, co by trzymac Twoj temat na gorze.

użytkownik usunięty
Ibrah

Już na szczęście skasowane (rychło w czas), ale pewnie niejeden to zdążył od wczoraj przeczytać...

Powiesić wiedźmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tix666

Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7

Dokladnie. Mi ktos ostatnio polecil ten film, ze jest swietny i chcialem z ciekawosci zobaczyc ocene na filmwebie. Ale oczywiscie na samej ocenie sie takie przegladanie nie konczy i musialem zobaczyc kilka pierwszych wpisow. Pech chcial, ze trafilem na wspomniany przez Ciebie temat. I caly efekt ch*j strzelil:( Sam zglosilem tamten temat do usuniecia... Zaluje ze nie zalozyles tego tematu conajmniej wczoraj. Widac ze jestes w porzadku. Piszcie tu co jakis czas, zeby bylo na gorze, to moze komus jeszcze uratujemy seans...

użytkownik usunięty
wronex

>Zaluje ze nie zalozyles tego tematu conajmniej wczoraj.
Ja z kolei żałuję że ci, którzy się natknęli na ten spoiler wcześniej zaczęli go dodatkowo podbijać do góry wpisując tam swoje oburzenie no i że złapało się jeszcze więcej osób, w tym ja :( Nie mogę tego przeboleć, bo już od paru miesięcy czekałem na ten film.

A o co chodzi? bo niestety nie jestem w temacie!!!
I zastanawiam się czy iść na ten film.

użytkownik usunięty
Elfi_n_ia

Idź, idź. Ja sobie odpuściłem bo jedna czarownica złośliwie (albo z głupoty i bezmyślności) opisała w temacie bardzo ważny element fabuły, tak że wystarczył rzut oka na forum by wiedzieć jak się film skończy. A ten nieszczęsny wpis wisiał tu jeszcze cały dzień.

To miałeś pecha, dzięki poszłam i uważam, że film całkiem niezły.

thx :)
Uniknęłam tego nieszczęsnego komentarza i wybieram się na film :)

też zauważyłem spoiler ;( i odechciało mi się iść do kina. Dystrybutorze możesz policzyć tej pani za mój bilet normalny sztuk przynajmniej 1