Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122214
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

Przestańcie ciskać na Polańskiego jaki to zły pedofil i gwałciciel, bo nie jest on ani tym ani tym.

1.Małolata tego chciała i to był jej własny wybór. Polański do niczego jej nie zmuszał.

2.W dzisiejszym świecie 12 letnia gówniara potrafi ubrac się w obicsłą mini, nałożyć kilo tapety i wygląda nam na lat 20.

Dlaczego nikt się nie czepia Woody Allena, próchna, które ożeniło się z własną córką?? A jego filmy to w większości dno w przeciwieństwie do zbioru Polańskiego

Piszcie jak film, bo jestem ciekaw czy ktoś już oglądał i jak oceniacie. Czekam z niecierpliowścią.

pzdr.

ocenił(a) film na 10
Piastor

Film jest bardzo dobry, wręcz wyśmienity. Jedynie osoby, które nie uważały
podczas oglądania dzieła mogą mieć problemy ze zrozumieniem. Każda sekunda
Autora Widmo była ważna...

Faktem jest tylko to, że nikt nie był naocznym świadkiem tego co robił Polański z tą dziewczyną pedofilem nie jest na pewno bo nawet nie postawiono mu takiego aktu oskarżenia tak samo za gwałt oskarżony jest o sex z nieletnią co jest ogromną różnicą, faktem jest też to, że wszyscy na forum przypomnieli sobie o tym w momencie kiedy na filmwebie ukazała się informacja o nowym filmie Polańskiego.
A tak na koniec to nie nam jest oceniać go jako człowieka bo go nie znamy jedyne co możemy to napisać swoje odczucia o filmie.
Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 8
zielono_o_k_a

W pewnym momencie cała dyskusja zlała mi się w "Polański pedofil" - "Polański - 'nie'pedofil"...

Co sądzicie jednakże o filmie? Czekam z niecierpliwością :)

ocenił(a) film na 8

Dla mnie jeden z lepszych filmów jakie ostatnie oglądałem. Świetny klimat, muzyka przypomina mi nieco dziewiąte wrota. Jak dla mnie kandydat do Oskara przynajmniej za muzykę.

Twoja stara chciała ... Jak można mówić że odurzona nastolatka czegoś chciała? Idiotyzm. W takim stanie nic nie chcesz. Chyba wymiotować tylko.