Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122215
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

Szerze odradzam!

ocenił(a) film na 2

Nudny, zero akcji i fabuły. Nie wciaga wcale. Kino pelne, a polowa ziewala i spala na seansie- doslownie! Porazka. Odradzam. Dawno nie bylam taka wsciekla na tak zmarnowane pieniadze. Jeszcze w domu mozna sobie obejrzec (od biedy). Ale do kina na ten film?! w zyciu...

Btw: przed kazdym pojsciem do kina sprawdzam noty' i recenzje danego filmu...i tak sie zastanawiam, kto postawil az taka wysoka note temu filmowi? Kto tu glosuje???! n/c

ocenił(a) film na 7
Anjouka

Kto postawił takie oceny? Ludzie widocznie film się podoba jak na filmwebie ma średnią 7,2 na imdb 8,2 a na rottentomatoes 81 % pozytywnych recenzji.
To może napisz w takim razie czego oczewkiwałaś od tego filmu bo to że nie będzie pełno akcji i krwi to było wiadome od razu.

Anjouka

A ja się z Tobą nie zgodzę.Mi podobał się film.To prawda że trochę długa fabuła ale film trzyma w napięciu.Nie odkrywają całej prawdy więc można śmiało snuć domysły.Mi bardzo podoba się taki typ filmu. A sam film był dobry i warty obejrzenia.

ocenił(a) film na 8
Anjouka

wielbicielka filmow: "Crank", "Plaga" i serialu "Gotowe na wszystko" mowi stanowcze NIE dla najnowszego filmu Polanskiego. hmmmmm, wiesz co? chyba sie jednak przejde na ten film do kina i to pewnie nie jeden raz. w ogole widzialas jakis film Polanskiego (poza "Pianista")? niestety nie jest to film (jak "osiem czesc prawdy" - jeden z twoich ulubionych), w ktorym strzelaniny i poscigi buduja napiecie.

p.s. nie ogladaj filmow Polanskiego. nie spodobaja ci sie.

ocenił(a) film na 7
Anjouka

Film był dobry a miał potencjał na małe arcydzieło.To,że to jest w nazwie thriller to nic nie znaczy(należałoby stworzyć osobną kategorię-thriller ala Polański)gdzie akcja dzieje się w umysłach bohaterów i to jest właśnie eksponowane.Jeśli ktoś oczekiwał od Polańskiego fajerwerków to chyba nie wiedział na czyj film idzie.Nie od dzisiaj wiadomo,że Polański jest w światowym kinie mistrzem psychologii umysłu.Genialnie pokazał to w "Dziecku Rosemary",który także nie miał zawrotnej akcji.Bo filmy Polańskiego są na pierwszy rzut oka nudne.Nudne dla powierzchownych ludzi.

ocenił(a) film na 8
irish23_faurepavane

ta, jedna wielka nuda. jeśli jesteś tak zdegustowana to pierw trzeba było poczytać o tym filmie. sama jesteś sobie winna. różnym ludziom różne rzeczy się podobają i są bardziej lub mniej interesujące. jak ja byłam to sala była pełna i nikt nie zasypiał ani nie ziewał.

ocenił(a) film na 5
Anjouka

Zgadzam się z oceną. Film bardzo nudny jak dla mnie dno, ciekawsza się wydaje transmisja obrad Sejmu, ale to tylko moja opinia.

Anjouka

Popieram w całej rozciągłości...nudaaaaaaaa do potęgi n-tej... ale pewnie znajdą się tacy którym się spodoba (wiedząc że to Polański nakręcił....;P )

ocenił(a) film na 4
sylwek2004

szczerze... ja też się wynudziłam. Choć poszłam do kina bez jakiegokolwiek nastawienia, rozczarowałam się.

Anjouka

Muszę napisać, że mi się ten film również podobał a zwłaszcza Ewan.