Nudny, zero akcji i fabuły. Nie wciaga wcale. Kino pelne, a polowa ziewala i spala na seansie- doslownie! Porazka. Odradzam. Dawno nie bylam taka wsciekla na tak zmarnowane pieniadze. Jeszcze w domu mozna sobie obejrzec (od biedy). Ale do kina na ten film?! w zyciu...
Btw: przed kazdym pojsciem do kina sprawdzam noty' i recenzje danego filmu...i tak sie zastanawiam, kto postawil az taka wysoka note temu filmowi? Kto tu glosuje???! n/c
Kto postawił takie oceny? Ludzie widocznie film się podoba jak na filmwebie ma średnią 7,2 na imdb 8,2 a na rottentomatoes 81 % pozytywnych recenzji.
To może napisz w takim razie czego oczewkiwałaś od tego filmu bo to że nie będzie pełno akcji i krwi to było wiadome od razu.
A ja się z Tobą nie zgodzę.Mi podobał się film.To prawda że trochę długa fabuła ale film trzyma w napięciu.Nie odkrywają całej prawdy więc można śmiało snuć domysły.Mi bardzo podoba się taki typ filmu. A sam film był dobry i warty obejrzenia.
wielbicielka filmow: "Crank", "Plaga" i serialu "Gotowe na wszystko" mowi stanowcze NIE dla najnowszego filmu Polanskiego. hmmmmm, wiesz co? chyba sie jednak przejde na ten film do kina i to pewnie nie jeden raz. w ogole widzialas jakis film Polanskiego (poza "Pianista")? niestety nie jest to film (jak "osiem czesc prawdy" - jeden z twoich ulubionych), w ktorym strzelaniny i poscigi buduja napiecie.
p.s. nie ogladaj filmow Polanskiego. nie spodobaja ci sie.
Film był dobry a miał potencjał na małe arcydzieło.To,że to jest w nazwie thriller to nic nie znaczy(należałoby stworzyć osobną kategorię-thriller ala Polański)gdzie akcja dzieje się w umysłach bohaterów i to jest właśnie eksponowane.Jeśli ktoś oczekiwał od Polańskiego fajerwerków to chyba nie wiedział na czyj film idzie.Nie od dzisiaj wiadomo,że Polański jest w światowym kinie mistrzem psychologii umysłu.Genialnie pokazał to w "Dziecku Rosemary",który także nie miał zawrotnej akcji.Bo filmy Polańskiego są na pierwszy rzut oka nudne.Nudne dla powierzchownych ludzi.
ta, jedna wielka nuda. jeśli jesteś tak zdegustowana to pierw trzeba było poczytać o tym filmie. sama jesteś sobie winna. różnym ludziom różne rzeczy się podobają i są bardziej lub mniej interesujące. jak ja byłam to sala była pełna i nikt nie zasypiał ani nie ziewał.
Zgadzam się z oceną. Film bardzo nudny jak dla mnie dno, ciekawsza się wydaje transmisja obrad Sejmu, ale to tylko moja opinia.
Popieram w całej rozciągłości...nudaaaaaaaa do potęgi n-tej... ale pewnie znajdą się tacy którym się spodoba (wiedząc że to Polański nakręcił....;P )
szczerze... ja też się wynudziłam. Choć poszłam do kina bez jakiegokolwiek nastawienia, rozczarowałam się.