Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122214
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

ten temat zakladam po czesci oczywiscie z lenistwa, bo najzwyczajniej w swiecie nie chce mi sie przegladac repertuarow z calego kraju, ale chcialam zapytac czy u was rowniez(mam na mysli duze miasta) juz po miesiacu film zniknal z ekranow kin? minal dopiero miesiac od premiery bardzo chcialam sie wybrac na ten film, ale w ten weekend grali juz go tylko w 2 kinach i to w godz. 16,17.30. ma bardzo dobre opinie,wiec domyslam sie , ze frekwencja byla niska. czyzby na widzow wplyw miala ta cala afera?
rzadko kiedy film znanego rezysera , ze znana obsada tak szybko znikal z ekranow kin. dzieki z gory za odpowiedz

nika87

30 dni to wg Ciebie krótko ? "Autor Widmo " to nie hicior typu "Avatar".
Frekwencja spadała z tygodnia na tydzień, więc jaki sens grać tak długo ?
Prawdziwy kinoman nie zwleka / brak czasu to odwieczna wymówka /.
Jak komedyjki romantyczne typu "Kochaj i tańcz" /premiera rok temu/ to walili do kin, jak ćmy do światła.

nika87

P.S. Są miasta i miasteczka, gdzie kin w ogóle już nie ma. Zaorali.
Ale to pewnie żadna pociecha.

ocenił(a) film na 8
projektorman

wiem , ze to nie jest wielki hicior, ale jednak myslalam , ze przejdzie "z troche wiekszym echem" i sadze , ze na taki film 30dni to troche krotko. nie mowie, ze powinni to grac 4 miesiace jak "Avatara" czy "Bekarty wojny", po prostu zdziwilo mnie , ze film Polanskiego z Brosnanem i McGregorem w rolach glownych, zbierajacy dobre opinie i recenzje tak szybko znika z kin. tyle

nika87

nadal grają. W CC w wawie w ciągu dnia i wieczorem - ilości ludzi dziś, bo byłem - więcej niż na Alicji o tej samej porze po tygodniu premiery, więc jest to 'hit'

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

W Katowicach także w każdym kinie grają po 2-3 razy dziennie, dzisiaj aż
pół sali było zapełnione.

ocenił(a) film na 9
greg888

W Zakopanem puszczali go przez tydzień - 2 seanse dziennie.

PanLewis

Właśnie byłem w Arkadach (Multikino) we Wrocławiu - frewencja - jakieś 25
osób - grają o 19:10 wieczorem i jakoś wcześniej.

ocenił(a) film na 8
nika87

u mnie "Autora Widmo" grają tylko 2 razy.
dzisiaj o 17.00 i jutro o 18.00.
co Ty na to? ;P
idę dziś na 17.00..
P.S jestem ze Zgorzelca.

ocenił(a) film na 10
Sinta

No i Sinta nie pogadasz..dobry był ten film xD
Jakby to miało sens..to poszłabym raz jeszcze jutro xD