PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119043}

Autostopem przez galaktykę

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
2005
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37932
7,0 24 krytyków
Autostopem przez galaktykę
powrót do forum filmu Autostopem przez galaktykę

Nie doceniacie ideału!

użytkownik usunięty

Czemu tak wam się nie podoba. Mówicie że zasypiacie a początku, to jak możecie to oceniać?!! Nawet nie obejrzany film? Toż to cudo. Nigdy nie oglądałam lepszej produkcji. Zanim ocenicie źle ten film, może uważnie go obejrzyjcie i spróbujcie zrozumieć kawały dla inteligentnych, nawet jeśli tacy nie jesteście!

ocenił(a) film na 9

Film może nie był najgorszy, nie można powiedzieć, że źle się go oglądało, ale jednak wszystkich którym się podobał jak również tych, którym się nie podobał odsyłam do książki. Dla mnie jest ona o niebo lepsza, bo na ekranie nie można chyba było umieścić tyle absurdu, a papier wszystko przyjmie.

użytkownik usunięty
zeozeo7

Ależ miśku (czy kimkolwiek jesteś), jA CXZYTAŁAM KSIĄŻKĘ, I OCZYWIŚCIE JEST JESZCZE LEPSZA OD FILMU CZYTAŁAM JĄ ZE 20 RAZY. tO OCzywiście moja ulubiona książka, tak jak i film. też polecam

ocenił(a) film na 9

Film jest wielki tak jak wielka Groteska jets w tym filmie najlepsze co moze być :]:]:] KOcham Groteske i kocham takie filmy

użytkownik usunięty
gazdus_2

wreszcie znalazłam na tym forum ludzi z sensownej planety ;-)

Czytalem książke i byla świetna, a film wogóle nie oddaje tego humoru. Ni to mądre, ni śmieszne. Co to za film w którym się zasypia na przez pierwsza godzine. Nie ocenilem go dlatego, że nie dotrwalem do końca, a nie mam zwyczaju oceniać nieobejrzanych filmów, choć mam dużą ochote wystawić mu słabą ocene. Pozdro

Według mnie ten film jest świetny. Absurdalny humor, klimat i coś co przykuwa do ekranu. Wybrałam się do kina przypadkowo, a zostałam zaskoczona bo rzadko się zdarza by kręcono ostatnio produkcje nie przeznaczone dla mas. Ten filmik jest magiczny. Super.

ocenił(a) film na 1

film może się spodobać tylko jakimś maniakom Science fiction. Dla mnie ten film był beznadziejny, usnęłam może w połowie, wogóle nie wiedziałam o co chodziło w tym filmie, tak samo jak wogóle nie wiedziałam o czym tam rozmawiają, jakieś nazwy profesjonalne, kto robi taki film dla normalnego człowieka?

Film jest ... po prostu inny niż książka. Niektórych dowcipów po prostu nie sposób oddać w filmie, więc jest tam trochę ubytków. No i wątek romantyczny ... Ale mimo wszystko się uśmiałam. "Nigdy nie widziałem lepszej produkcji" to chyba trochę za dużo powiedziane, ale podobało mi się.

użytkownik usunięty
Kotylion

co d otego że dla maniaków science fiction, ten film jest taki tylko z nazwy i w zasadzie iewiele w nim z tego rodzaju