PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 105818
5,8 83 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

W tym temacie każdy może się wypowiedzieć czego oczekuje po drugiej części. Tylko proszę, bez kłótni i prowokacji. Wypowiadajmy się kulturalnie. Każdy ma prawo głosu ale nie ma prawa do obrażania.

No więc mi pierwsza część bardzo się podobała. Ten piękny, baśniowy świat jest niesamowity i pobudza naszą tęsknotę na takim rajem. I właśnie na to powinien postawić Cameron. Chcę właśnie ponownie ujrzeć taki piękny, niesamowity świat. Do fabuły można by dodać z jeden lub dwa zaskakujące zwroty akcji ale niech nie robi z tego dramatu psychologicznego. To będzie strzelenie sobie samobuja.

witek_z

więcej przyrody mniej rozwałki.

helsinger

Jak dla mnie może to wyglądać jak w pierwszej części, czyli 2h stosunkowo spokojne i na koniec jakaś bitwa. Nie chcę żeby zrobili z tego film w pełni wojenny, bo będę wtedy bardzo rozczarowany. Rozwałkę mamy obecnie w co drugiej megaprodukcji. Chcę więcej Pandory!

kenexgro

Więcej Pandory w Pandorze. Jeśli rozwałka jest w co drugiej produkcji tu powinni w pewien sposób z niej zrezygnować.Oczywiście prawdopodobnie nie da się uniknąć,wszystkich nie można zadowolić.

kenexgro

Oczekuje że nie powstanie ten film...

UPADLY_WIDZ

A ja oczekuję. Może będzie lepsza od pierwszej części.

UPADLY_WIDZ

To nie możliwe. Pierwsza część zarobiła tyle, że kolejna część MUSI powstać :D