2022
7,2 108 tys. ocen
7,2 10 1 108431
5,9 61 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Avatar to film, który nie musi się podobać wszystkim. Jeśli nie podobała Ci się pierwsza część, to zamknij się i nie informuj świata o tym, co nikogo nie interesuje. Kontynuacja tego filmu bardzo mnie zdziwiła bo Pan James Cameron zwykle nie traci czasu na kontynuacje, a tu proszę. Bardzo miłe zaskoczenie :D Mam nadzieje, że wie co robi i nie spier***** tego. Musi się więc wykazać pomysłowością. Życzę mu powodzenia :)

użytkownik usunięty
kalka321

Ja też jestem zadowolony z pomysłu kontynuacji :) Dziwi mnie jednak fakt, że filmweb podaje nawet, że powstanie Avatar 4...? No i pan Cameron przesadził z przerwą między pierwszą a drugą częścią - 7 lat??? Przeginka

No kręcenie takiego filmu trochę trwa ale bez przesady :) A co do 4 części szczerzę wątpię czy takowa powstanie, bo jak powszechnie wiadomo informacje zamieszczane na filmwebie nie zawsze są prawdziwe. Więc nie radziła bym się przejmować :P

kalka321

4 częścią może być prequel :)

qwerty888

Może i tak ;) Dowiemy się z czasem XD

kalka321

Oby jak najszybciej :)
Tyle czasu jeszcze do Avatar 2. Co tu robić ?

ocenił(a) film na 10

Miał zrobić go na 2011 r, ale miał jakieś załamanie, twierdził, że to co zrobił to coś okropnego, komercyjny shit. Były nawet artykuły w gazetach, że wszyscy podpisują kontrakty, ale potem wszystko odwołał. Dobrze, że jednak się zdecydował, lepiej późno niż wcale. ;)

użytkownik usunięty
_VICKEY_

Z tum się zgodzę. Gdyby porządnie strzelił focha nie byłoby wcale Avatara, ale pieniążki też robią swoje ;)
Ostatnio czytałem gdzieś, że aktorzy grający Jake'a i Neytiri podpisali już kontrakty na kolejne trzy części Avatara... Także mam nadzieję, że żadnych załamań już nie będzie i kontrakty dojdą to zrealizowania :) Była też wzmianka o potwierdzeniu, że Cameron wyda kolejne trzy części rok po roku. Począwszy od 2016 :)