Zapraszam wszystkich sympatyków Avatara i jego bohaterów ( zarówno tych positive jak i negative). Temat Jake Sully został zaśmiecony.
Może tyu porozmawiamy po ludzku?
O tych dobrych i złych bohaterach Avatara!. :)
I see You!
No zobacz co się porobiło. Jakieś czyste wariactwo.
A fajnie nawet rozmawiali na tym koncie Jake Sully.
Zadawali zagadki co do filmu. Juz miałam się dołączyć kiedy wlazł tam ten spamer i inne trolle.
Ooooo! I see You too!
Fajnie, że jesteś!
Wprawdzie jesteś wielbicielem przedstawiciela ciemnej strony , ale zawsze świadczy to o tym, że z uwagą i ciekawościa oglądałes film i w jakiś sposób polubiłeś avatara. :)
Na pewno.
Proponuję Ci abyś przez jakiś czas się nie udzielałą albo nicka zmieniła bo pewni osobnicy na forum mają obsesję na twoim punkcie.
Najwyżej na jakimś privie się pogada jak ludzie, bo tutaj to syf.
Nie! To chyba niemożliwe dzisiaj- tzn spokojna rozmowa!
Szkoda! Polubiłam to forum i niektórych użytkowników.
Taa, zagadki był nawet spoko. Można się ciekawych rzeczy dowiedzieć.
Witaj pułkowniku :)
Petro jak zwykle zakrwawioną od krwi i posoki trolli pałką dzielnie i samotnie walczy :D Najlepze jest to że wygrywa i doprowadza tych typów swoimi tekstami do drgawek i białej kurwicy:D
Pułkowniku!
Nie wiem sama czemu ktoś na mój widok dostaje białej gorączki, jakiegoś amoku? Ja nigdy tak na nikogo nie działam i nie działałam. Ale skoro tak mi radzisz to znikam.
A szkoda- polubiłam to forum. i nietktórych ;)
Zagadka- podajcie min. 3 sceny, w których obecne były Nasiona Drzewa Dusz.:)
A najlepiej 4. albo nawet 5. :)
Gdy pierwszy raz Neytiri widziała Jake'a; gdy Jake'a obsiadły; gdy wyznali sobie miłość; próba ocalenia Grace; przemowa Jake'a by zebrać siły; przeniesienie świadomości Jake'a :P
Braaaaawo! :)
Pięknie!
Ja jeszcze zobczyłam, że jak był taki jakby pogrzeb Ne'vi - to też unosiło się Nasionko- pewnie tej jego Duszy, która połączyła się z Eywa.
O w mordę... Zerknijcie, co się dzieje na forum! Mnie już to przerasta po prostu...
Ten co lubi kabaczki to chyba kolejne konto Pimpusia2811, ów miał identyczne objawy furii... Też całe kolumny spamu...