7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823178
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jest to temat wyłacznie dla fanów Avatara. Anty fanow prosze o powstrzymanie sie od wypowiedzi. Otoz kto z nas nie chcialby poczuc sie chodzby po czesci jak Jake? Jest to mozliwe! Wyobtazmy sobie ze kladziemy sie spac, i wedrujemy po swiecie Camerona, mozemy robic co chcemy i gdzie chcemy (np pod drzewem dusz ;] ). Odczucia sa bardzo realne. Wszystko to dzieki zachowaniu swiadomosci podczas snu. Po prostu wiesz, ze to tylko sen.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Świadomy_sen

Ja mam zamiar sie tego nauczyc, a moze komus sie juz udalo? Czy warto? Prosze piszcie tutaj o waszych wrazeniach i opinni. Moze komus juz snila sie Pandora?

użytkownik usunięty
piewko92

Witaj :) Nie jestem ani fanką ani antyfanką "Avatara", ale pozwoliłam sobie zajrzeć i napisać parę słów, bo może Cię zainteresować ten temat: http://www.filmweb.pl/topic/1205658/%C5%9Awiadomy+sen!!!.html . Dotyczy on świadomego snu.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10

DZieki, napewno go przeczytam. Pozdrawiam.

piewko92

www.psajko.fora.pl

Tu masz forum w pełni poświęcone LD ;)

piewko92

Nie ukrywam ze chciałbym taki sen przeżyć i to bardzo. Szczególnie Neytiri...

ocenił(a) film na 10
martwakiszka

No wlasnie, a moze juz ktos doswadczyl tego snu? Ja zaczynam cwiczyc od dzisaj;] Co mi tam, moze sie uda, bo te sease w kinie juz mi nie wystarczaja, musze tam sie znalezc, ze tak powiem.

piewko92

parę osób pisało że trochę udało im się doświdaczyć. :)

ocenił(a) film na 10
martwakiszka

No to super;] Coz wydaje mi sie ze to musi byc cos niesamowitego

ocenił(a) film na 6
piewko92

Kiedyś próbowałem ale szybko zrezygnowałem, udawało mi się wywoływać sen, lecz nie był to sen świadomy.

piewko92

miałam kilkanascie razy swiadomy senw swoim zyciu. Niestety nie umiem go wywolywac, tzn przychodzi sam
- nagle orientuje sie we snie, ze to tylko sen i zaczynam zabawe. Kreuje sama rzeczywistosc, robie co chce,
bez zadnych konsekwencji. Cos niesamowitego. Szkoda, ze nie moge miec go na zawolanie...