7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823249
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

czy ktoś miał problem z "odbieraniem" obrazu? Przyznam ,że przez dobrą godzinę praktycznie nic nie widziałam : rozmazany obraz, chaos na ekranie, gdy Jak'e uciekał przed czymś(wybaczcie nie pamiętam cóż to było) ...nawet nie wiem gdzie chyba na drzewo ;D, a wątek kiedy ten komandor mówił o bliznach Jake'owi to niestety ich się nie doszukałam ;) ( dopiero na końcu jak już mój wzrok dostosował się ;D) miałam soczewki konatktowe. Moja koleżanka również czuła "dyskomfort". Jestem ciekawa czy tylko ja miałam takie "lekkie problemy"

ogólnie moja ocena to 6,5/10 . Trochę przynudzał na początku potem się rozkręciło , Ocena trochę straciła przez to ,że jednak kiepsko mi się oglądało Avatara w 3D . Pozdrawiam fanów ;D

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

Ja też mam soczewki i jedynie przez kilka chwil po założeniu okularów źle widziałem. Później w normie.

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

Ocena straciła przez wadę wzroku? To faktycznie kiepski film, nie oparł się twojej dysfunkcji i śmiał być źle widoczny. XD Mój ojciec widzi na raz tylko jednym okiem. Może patrzeć i jednym i drugim, ale jego mózg je "przełącza" między sobą. Nigdy nie patrzy oboma. Biedak nie zobaczył niczego w trójwymiarze. Ledwo przetrwał rozmazany film. Na szczęście wcześniej byliśmy na 2D, więc piękno Avatara zna, niestety nie w trójwymiarowej postaci.

ocenił(a) film na 8
S_R_Corpse

Trzeba było włożyć okulary 3D :D

wojtassw

aha ... załozyłem może na ręce i nic... kuzwa moze je sie zaklada na oczy...hmm

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

A już myślałem, że polazłeś spać (ale to tak na marginesie).
"załozyłem może na ręce i nic" to sam nie wiesz czy na ręcę czy na nogi założyłeś? Nie wiem czy na oczy, ale na pewno na głowę.

ocenił(a) film na 9
S_R_Corpse

Moż ekino winne?

może ich okularki pomazane?

S_R_Corpse

Nie zauważyłam, by wada wzroku w czymkolwiek przeszkadzała, nawet jeśli na co dzień nosi się okulary. Soczewkowcom tym bardziej nie powinny przeszkadzać.