http://www.slashfilm.com/2009/08/19/six-new-images-from-james-camerons-
polecam:D Tym razem to nie żart niedorozwinietego dziecka.
No i to już coś godnego uwagi :)
Najbardziej podoba mi się Lang, z tymi bliznami wygląda jak prawdziwy badass pragnący krwi.
Bardzo czekam na trailer. Nie mam zadnych obaw jak niektorzy tutaj- rezyser panuje nad tym co pokazac i w jakiej dawce.
Dzis jak tylko kawa sie zaparzyla sprawdzalem poczte i prosze - dostalem od ciebie pare nowych i fajnych fotek. Dzieki :)
zaczyna sie... ide zaszyć sie w mojej pustelni i będe kontemplował aż do dnia polskiej premiery ;))
Nie przesadzaj :) zdjęcia możesz oglądać, przecież nie zdradzają żadnej fabuły ani innych szczegółów (ale dzięki nim można się domyślać kilku rzeczy... np. blizny Langa :D)
Czytałem już wypowiedzi gościa z US, który pracuje w kinie i ma trailer od
paru dni. Widział go kilka razy pod rząd, oczarowany i w szoku. Ponoć nie
pada w trailerze zadna linia dialogowa poza "I like it." Worthingtona,
kiedy "przymierza" mecha.
Jezu jak ja to chcę zobaczyć.
Wiem troche przeginam, ale chcialbym nie wiedziec nic o filmie, w tym o stronie wizualnej... no nic ;)
PS. pierwsza fota przypomina mi bardzo Czas Apokalipsy !
Czy to nie byloby swietne? :)
Co do mojej niechecie do oglądania zdjęć - zawsze widać na nich więcej niż by sie chcialo, nawet w takich niby-nijakich, np. z Michelle Rodriguez widać dokładnie kształt masek tlenowych, fota ze Stephen'em Lang pokazuje dosyc dokladnie zbiornik avatara, Sigourney Weaver i Giovanni Ribisi to z kolei labolatorium.. no i fota alla Czas Apokalipsy - nie trzeba komentowac ;)
Morfeo:
Jestem pełny podziwu. Oczywiście dopiero będę jeśli faktycznie wytrzymasz i nie oglądniesz tych fragmentów i zwiastunów( nie wiadomo czy będzie tylko jeden czy kilka, osobiście wolałbym tylko ten jeden) filmu. Życzę powodzenia.
Zdjęcie tych statków wygląda raczej jak z gry komputerowej. Ale to raczej nie możliwe. Ogólnie to są ciekawe, ale raczej mało mówiące zdjęcia.
Swoją drogą, ciekawie by było jakby Cameron faktycznie zafundował by nam jakąś scenę nawiązująca bezpośrednio do klasyki kina. Tak jak już ktoś napisał do "Czasu apokalipsy" oraz np. Gwiezdnych Wojen", "Obcego" czy "Łowcy Androidów". Albo jakby umieścił jakiś znany utwór muzyczny w jakieś scenie, też by było interesująco.
P.S.
Tak jak już kiedyś napisałem, zwiastun z przyjemnością obejrzę i nie ważne czy będzie pokazywać wiele fabuły czy też będzie sugerować że to przeciętny film(w co bardzo wątpię) do kina i tak pójdę, bo tak czy siak widowiskowy to film na pewno będzie.