jakim cudem w pare godzin taka ocena ? jest jaknajbardziej za nia ale w
tak krotkim czasie rofl
No to dzieciaki będą miały dużo roboty w nocy zakładając nowe i dając jedynki. Biedaczyska.
Trolle dostały po dupie, myślę, że stopniowo będą kapitulować - teraz ta ich zabawa to jak walka z wiatrakami (wiatrak=administracja;p).
Usunięto wszsytkie z multikont - zaniżające i podwyższajace bo inaczej ocena byłaby ponad 9.
brawo,brawo, brawo !!! wreszcie porządek, bo człowiek tracił chęci do wchodzenia na fw. a przecież wiarygodność jest tak istotna.....
Czyli mam rozumieć że jutro ten film będzie na 1 miejscu w TOP100 ? :)
Cieszyłoby mnie to niezmiernie ;) (choć w sumie nawet jakby był na 1000 miejscu to dla mnie to i tak najlepszy film jaki widziałem :))
http://www.filmweb.pl/topic/1293545/Ocena+spada+%22na+%C5%82eb%2C+na+szyj%C4%99% 22.html
No i w końcu podziałało ^^
Jutrzejsza średnia Skazanych na Shawshank: 8,577 (obecnie TOP 1)
Jutrzejsza średnia Avatara: 8,753
Oczywiście jeśli liczba głosów znacząco się nie zmieni...
Brawo dla Flimwebu. Szczerze myslałem ,że nic z tym nie zrobią. Dobra robota! , chciałbym zobaczyć teraz minę tych niewyżytych ludzi którzy zakładali multikonta. Teraz my jesteśmy SPRITE lol.
Daje się zauważyć znaczącą poprawę w tej niechlubnej dla FW sytuacji. Admini jak widać wzięli się do roboty i pokazali, że zależy im jednak na dobrym imieniu tego portalu. Czas więc chyba przywrócić właściwą ocenę i naszym ojcom chrzestnym :)
Oto, co zarejestrował mój program:
2010-01-19 20:13:21: Liczba głosów: 42537 (+2) Ocena: 8,21585941314697 Wystawiona ocena: 10
2010-01-19 20:28:47: Liczba głosów: 27394 (-15143) Ocena: 8,82656764984130
Czyli było aż 15143 fikcyjnych kont. Niewiarygodne. :P
Mialem ustawione odswierzanie co 10 sek. pewnej chwili patrze sobie i widze ... -15143 :D, mysle sobie wtf ? :D
15 tys... omg.. Niektórzy ludzie na prawdę się nudzą w domu albo po prostu mają coś z głową..
Nareszcie filmweb się tym zajął, brawa dla administratorów! W końcu avatar ma odpowiednią średnią bo na taką zdecydowanie zasługuje. :D
Oby tylko wszystko nie powtórzyło się znowu..
Niestety problem w tym że filmy z top 20 spadły z ocenami przez fanów Avatara dających im same jedynki . Śledziłem ostatnich kilka dni i filmy leciały na ryj . Ten ranking jest już martwy .
Jeżeli zlikwidują wszystkie lewe konta albo już to zrobili to jutro ujrzymy ranking taki jaki powinien być bez tej całej paranoi.
Zauwaz ze nie sa kasowane tylko 1 i 10 z Avatara czy Ojca, ale wszystkie 1 czy 10 z fikcyjnych kont.
Wreszcie coś z tym zrobili, teraz niech jeszcze tylko wywalą te lipne "10" z Cicha.
Fikcyjne konta to nie tylko Ojciec i Avatar. W top 100 zrobił się ogromny bałagan. Filmy miały codziennie dziwne spadki i awanse. Mowa o kilku lub kilkudziesięciu miejscach w obie strony. Fajnie że wszystko wraca do normy.
No ba! Trolle Ojca nie próżnowały, no a my mając program Luke'a nie byliśmy im dłużni i dziesiątkowaliśmy Avatara :D Cieszę się jednak, że wrócił tutaj porządek.
FilmWeb pełen szacun! Cofam wszelkie złe słowa w waszą stronę. A usunięcie 15000 głosów pokazuje jak niewyobrażalna była skala niszczenia tego filmu!
Po kilku drobnych obliczeniach mamy: 10282 dziesiątek i 4861 jedynek :)
Zakładając, że wśród usuniętych ocen były tylko dziesiątki i jedynki
Nom,cofam moje oskarzenia w strone fw,rowniez szacun dla was i moze wrescie Avatar bedzie miał ocene na jaką zasługuje :)
Jestem za tym aby kasować konta fanom jak i antyfanom. Bo denni są wszyscy, którzy w swoim jakże nudnym i przygnębiającym życiu siedzą całymi dniami przed komputerem tworząc konta by dać 1 lub 10, w zależności w której bandzie niemyślących ludzi siedzi. Mam nadzieje że nadejdzie kiedyś taki piękny dzień, kiedy to lista z TOP100 wróci do swego prawowitego porządku. Bo jak zobaczę Avatara na 1 miejscu, to chyba zacznę wątpić w ludzi.
ocena na jaką zasluguje? Zasluguje na pewno na pierwszą setkę, ale nie ma może czegoś takiego jak zestawienia w danym gatunku filmu? Film zrobil na mnie wrażenie, ale jak przeskoczy Skazanych na Shawshank to ja się zabiję w ramach modnej, avatarowej depresji. Nie wiem jak można wrzucać wszystkie filmy do jednego worka...
to jest top świat (przynajmniej Polska) więc chyba muszą być w tym samym worze? Ma to za zadanie wyłonić jaki film wg. ludzi jest najlepszy na świecie
cofam moje słowa o adminach
dobra robota
a pozatym srajcie się dzieciaki które tak nie cierpią piękna a
lubią syf
pzdr
No i po trolach.Wreszcie dostali wielkiego kopa w dupe z
półobrotu.Nareszcie.Dzieciaki będą musiały zakładać jeszcze raz konta.
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kiedyś w gatunku tego filmu nie pisało "Akcja, SF"? Czemu teraz jest tylko "SF"?
PS: Komentarze użytkownika "UPADLY_TROLL" nie będą komentowane, ani nawet czytane.
Ja jeszcze kurna załatwie aby SF znikło, i bedize "durna bajka".
"PS: Komentarze użytkownika "UPADLY_TROLL" nie będą komentowane, ani nawet czytane." Co to ma znaczyć ???