7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

jakim cudem w pare godzin taka ocena ? jest jaknajbardziej za nia ale w
tak krotkim czasie rofl

nemesis10

Skasowali multikonta, zostały fanowskie z dziesiątkami i parę jedynek..

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

No to dzieciaki będą miały dużo roboty w nocy zakładając nowe i dając jedynki. Biedaczyska.

ocenił(a) film na 9
ALIEN_K

Trolle dostały po dupie, myślę, że stopniowo będą kapitulować - teraz ta ich zabawa to jak walka z wiatrakami (wiatrak=administracja;p).

ALIEN_K

Jak widać niestety im się chciało :(

ocenił(a) film na 10
nemesis10

FW zrobił porządek z lewymi kontami .WRESZCIE

ocenił(a) film na 9
MatiZiom

a co zrobia z tymi co dawali z multikont 10 ? :D n/c

użytkownik usunięty
nemesis10

Usunięto wszsytkie z multikont - zaniżające i podwyższajace bo inaczej ocena byłaby ponad 9.

MatiZiom

Teraz znowu jest to samo.

ocenił(a) film na 10
nemesis10

I to jest prawdziwa ocena tego Arcydzieła :)

ocenił(a) film na 10
elkociak

Screen z głosami 20:45 19 stycznia 2010:
http://bayimg.com/dajkdaaCM

użytkownik usunięty
nemesis10

Usunięto oceny z multikont które zaniżały dając 1/10

ocenił(a) film na 10
nemesis10

brawo,brawo, brawo !!! wreszcie porządek, bo człowiek tracił chęci do wchodzenia na fw. a przecież wiarygodność jest tak istotna.....

ocenił(a) film na 8
nemesis10

moje serce przeszylo cieplo... czekam na jutrzejsze zestawienie top 100 hyhyhy

ocenił(a) film na 9
fifa114

Czyli mam rozumieć że jutro ten film będzie na 1 miejscu w TOP100 ? :)
Cieszyłoby mnie to niezmiernie ;) (choć w sumie nawet jakby był na 1000 miejscu to dla mnie to i tak najlepszy film jaki widziałem :))

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

http://www.filmweb.pl/topic/1293545/Ocena+spada+%22na+%C5%82eb%2C+na+szyj%C4%99% 22.html

No i w końcu podziałało ^^

Ade_Er

zjaby zrobili aż 2500 fikcyjnych kont im to naprawdę przydała by się terapia z delfinkami

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

Jutrzejsza średnia Skazanych na Shawshank: 8,577 (obecnie TOP 1)
Jutrzejsza średnia Avatara: 8,753

Oczywiście jeśli liczba głosów znacząco się nie zmieni...

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

Brawo dla Flimwebu. Szczerze myslałem ,że nic z tym nie zrobią. Dobra robota! , chciałbym zobaczyć teraz minę tych niewyżytych ludzi którzy zakładali multikonta. Teraz my jesteśmy SPRITE lol.

Valderian

Niestety teraz znowu oni górują. :(

ocenił(a) film na 10
nemesis10

gdzie taka informacja została podana?
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
nemesis10

Daje się zauważyć znaczącą poprawę w tej niechlubnej dla FW sytuacji. Admini jak widać wzięli się do roboty i pokazali, że zależy im jednak na dobrym imieniu tego portalu. Czas więc chyba przywrócić właściwą ocenę i naszym ojcom chrzestnym :)

ocenił(a) film na 10
nemesis10

Oto, co zarejestrował mój program:

2010-01-19 20:13:21: Liczba głosów: 42537 (+2) Ocena: 8,21585941314697 Wystawiona ocena: 10
2010-01-19 20:28:47: Liczba głosów: 27394 (-15143) Ocena: 8,82656764984130

Czyli było aż 15143 fikcyjnych kont. Niewiarygodne. :P

ocenił(a) film na 10
LukeR87

Mialem ustawione odswierzanie co 10 sek. pewnej chwili patrze sobie i widze ... -15143 :D, mysle sobie wtf ? :D

ocenił(a) film na 10
Sleepwalker83

Ja mam odświeżanie co 5 minut, więc masz dokładniejszy czas. :)

ocenił(a) film na 9
LukeR87

15 tys... omg.. Niektórzy ludzie na prawdę się nudzą w domu albo po prostu mają coś z głową..

Nareszcie filmweb się tym zajął, brawa dla administratorów! W końcu avatar ma odpowiednią średnią bo na taką zdecydowanie zasługuje. :D
Oby tylko wszystko nie powtórzyło się znowu..

LukeR87

Co to za program?

nemesis10

Niestety problem w tym że filmy z top 20 spadły z ocenami przez fanów Avatara dających im same jedynki . Śledziłem ostatnich kilka dni i filmy leciały na ryj . Ten ranking jest już martwy .

ocenił(a) film na 10
malin1976

Jeżeli zlikwidują wszystkie lewe konta albo już to zrobili to jutro ujrzymy ranking taki jaki powinien być bez tej całej paranoi.

ocenił(a) film na 10
malin1976

Zauwaz ze nie sa kasowane tylko 1 i 10 z Avatara czy Ojca, ale wszystkie 1 czy 10 z fikcyjnych kont.

ocenił(a) film na 9
nemesis10

Wreszcie coś z tym zrobili, teraz niech jeszcze tylko wywalą te lipne "10" z Cicha.

ocenił(a) film na 10
pacio6

Fikcyjne konta to nie tylko Ojciec i Avatar. W top 100 zrobił się ogromny bałagan. Filmy miały codziennie dziwne spadki i awanse. Mowa o kilku lub kilkudziesięciu miejscach w obie strony. Fajnie że wszystko wraca do normy.

nemesis10

15 tysięcy kont! MASAKRA !!!....................

ocenił(a) film na 8
Vendeur

No ba! Trolle Ojca nie próżnowały, no a my mając program Luke'a nie byliśmy im dłużni i dziesiątkowaliśmy Avatara :D Cieszę się jednak, że wrócił tutaj porządek.

ocenił(a) film na 10
nemesis10

FilmWeb pełen szacun! Cofam wszelkie złe słowa w waszą stronę. A usunięcie 15000 głosów pokazuje jak niewyobrażalna była skala niszczenia tego filmu!

ocenił(a) film na 10
beton1234

15000!!! Ciekawe jaki był podział tych 15000 na 1 i 10?

ocenił(a) film na 10
black_hole_1981

Po kilku drobnych obliczeniach mamy: 10282 dziesiątek i 4861 jedynek :)
Zakładając, że wśród usuniętych ocen były tylko dziesiątki i jedynki

ocenił(a) film na 10
nemesis10

Jutro chyba bedzie 1 miejsce:):) to mnie cieszy

ocenił(a) film na 7
23soban

Nom,cofam moje oskarzenia w strone fw,rowniez szacun dla was i moze wrescie Avatar bedzie miał ocene na jaką zasługuje :)

ocenił(a) film na 4
nemesis10

Jestem za tym aby kasować konta fanom jak i antyfanom. Bo denni są wszyscy, którzy w swoim jakże nudnym i przygnębiającym życiu siedzą całymi dniami przed komputerem tworząc konta by dać 1 lub 10, w zależności w której bandzie niemyślących ludzi siedzi. Mam nadzieje że nadejdzie kiedyś taki piękny dzień, kiedy to lista z TOP100 wróci do swego prawowitego porządku. Bo jak zobaczę Avatara na 1 miejscu, to chyba zacznę wątpić w ludzi.

nemesis10

ocena na jaką zasluguje? Zasluguje na pewno na pierwszą setkę, ale nie ma może czegoś takiego jak zestawienia w danym gatunku filmu? Film zrobil na mnie wrażenie, ale jak przeskoczy Skazanych na Shawshank to ja się zabiję w ramach modnej, avatarowej depresji. Nie wiem jak można wrzucać wszystkie filmy do jednego worka...

ocenił(a) film na 10
Havenots

to jest top świat (przynajmniej Polska) więc chyba muszą być w tym samym worze? Ma to za zadanie wyłonić jaki film wg. ludzi jest najlepszy na świecie

ocenił(a) film na 10
nemesis10

Jednak zasada "oko za oko" zadziałała. xD

Pozdrawiam wszystkich trolli. =)

ocenił(a) film na 10
Sylvio_O

cofam moje słowa o adminach
dobra robota

a pozatym srajcie się dzieciaki które tak nie cierpią piękna a
lubią syf

pzdr

ocenił(a) film na 7
nemesis10

No i po trolach.Wreszcie dostali wielkiego kopa w dupe z
półobrotu.Nareszcie.Dzieciaki będą musiały zakładać jeszcze raz konta.

ocenił(a) film na 9
byku98

http://demotywatory.pl/772268/Filmweb.pl

byku98

Gdyby nie trole dalej bys myślał ze ojciec chrzestny jest na pierwszym miejscu...

ocenił(a) film na 10
nemesis10

A ja mam pytanie z innej beczki. Czy kiedyś w gatunku tego filmu nie pisało "Akcja, SF"? Czemu teraz jest tylko "SF"?

PS: Komentarze użytkownika "UPADLY_TROLL" nie będą komentowane, ani nawet czytane.

ocenił(a) film na 1
andrzej_goscicki

Ja jeszcze kurna załatwie aby SF znikło, i bedize "durna bajka".

"PS: Komentarze użytkownika "UPADLY_TROLL" nie będą komentowane, ani nawet czytane." Co to ma znaczyć ???

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

I jeszcze jedno: jak teraz nad tym myślę, to w gatunkach było jeszcze "Dramat"... Hmmm...

Proszę kogoś normalnego o odpowiedź.