7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823249
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Gdybyście mieli powiedzieć, czy Avatar zaskoczył was (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) czy może rozczrował...
Mnie niestety bardzo rozczarował ... Po oglądnięciu zwiastunów... po przeczytaniu postów typu: Byłem 5 razy ale się jeszcze wybieram tralala..
spodziewałam się jakichś EXTRA efektów 3D i wogóle... a tu... stwierdziłam że takie małpki z jednego filmu (przyrodniczego) 3D były lepsze. Myślałam także że będzie to film o jakiejś wojnie niebieskich z normalnymi a tu...NIC wojna była ale tylko wspomnianym, pomniejszym elementem filmu. Miłość Jake'a i Naytrini(nie wiem jak się piszę więc przepraszm jeśli zrobiłam błąd) to był główny wątek tego filmu...
ale to tylko moje zdanie...

ocenił(a) film na 10
filmyitylkoto

Mnie zaskoczył bo poszedłem nie wiedząc o nim nic(gatunek, reżyser... nic). Zaskoczył pozytywnie. ;)

ocenił(a) film na 9
Nezumi

Kurde aż Żal dupę ściska gdy widzę kolejny durnowaty temat dot. Avatara. Tak, film jest bardzo dobry i mogę go polecić każdemu, no prawie bo niektórzy nie lobią Sci-Fi i tego typu filmów. Nowatorska technika dostarcza naprawdę niezapomnianych wrażeń i w przyszłości tylko tak będą realizowane filmy.

PS - nie mogę się doczekać filmu na DVD i Blu Ray :D