7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824172
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Ale o co chodzi ?

ocenił(a) film na 10

Panowie ale o co chodzi . Kasowy sukces i ogólna ocena filmu mowie same za siebie . Ludzie potrafili chodzić po kilka razy do kina na Avatara ja byłem tylko raz i film mi się bardzo podobał ale ja lubię takie produkcje . Film był jest i będzie jedną z najlepszych produkcji pod względem animacji i efektów specjalnych może scenariusz nie był wybitnie dobry ale historia była prosta i nieskomplikowana . Ale jak zwykle zawsze znajdą się osoby którym film się nie podobał i nie dlatego że nie potrafią go docenić ale porostu nielubą takiego klimatu . I należy takie zdanie uszanować a nie się wyzywać bo to do niczego nie prowadzi .

Pozdrawiam Fanów jak i Anty Fanów .

wito1985

lOfFcIaM NeYtIrI 10/10 :*:*:*:* xD :3 ^^

ocenił(a) film na 10
wito1985

Avatar zasłużył sobie na te nagrody i uwielbienie fanów tym, że nie zmusza nikogo do myślenia za bardzo, ( Jak powiedziałeś- prosta fabuła.) Ale też takimi jak: Efekty, podeście do kamery, pomysł nainscenizacje ( to na prawdę daje wrażenie realnego świata!!), i co jeszcze?- Ano dla miłośników nowinek technicznych te wszytkie maszyny, które już nie straszą futuryzmem, ale są bardzo prawdopodobne do stworzenia w najbliższych paru latach. (Podobne roboty były już wykożystane w Obcym, ale jeszce w tamtym czasie to było tylko marzenie, bez podpory technicznej.

tajga1805-ja

"nie zmusza nikogo do myślenia za bardzo"

żaden blockbuster tego nie robi.