7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Bylem na wersji 3D i po prostu jestem wniebowziety. Wychowalemn sie na takich filmach jak "Obcy..." czy "Gwiezdne wojny" i widze postep - niesamowity postep, ktory az zachodzi za skore. Film stawia wszystko co do tej pory zrobione w szary kat. Cala fabula, teksty, wykonanie i nieprawdopodobny klimat wprowadza czlowieka w stan, ktorego nigdy dotad nie doswiadczyl na zadnym seansie. Tak wyglada przyszlosc kina 3D! - realizm ponad wszystko... Nastepny krok to 4D, a ten zdazylem tez juz doswiadczyc.

użytkownik usunięty
tomie_2

Praktycznie temat zakończony też jestem Avatarem zachwycony ale tematów że to arcydzieło było już dużo

P.S. dzięki kolejnemu takiemu tematowi Avatar ma już 3000 tematów co jest lekką przesadą ;D

ocenił(a) film na 10

A niech ma!
Avatar to arcydzieło i takie tematy są tego dowodem.

ocenił(a) film na 10

No sorry, nie bede podpisywal sie pod starszymi tematami, skoro chce wyrazic swoja opinie pod swoim ;)

ocenił(a) film na 3
tomie_2

Brzydzę się tą zakompleksioną hołotą, tym plebsem, który zachwyca się gniotem na forum kiczowatego filmu i szmiry jaką jest Avatar.

użytkownik usunięty
tomie_2

4d akurat średnio mnie interesuje. Wydaje mi się że to utrudnia nieco oglądanie filmu i rozprasza np. wieje wiatr czy spada na ciebie coś mokrego.

ocenił(a) film na 10

hmmm, mnie sie efekt bardzo podobal, ale tez nie chcialbym wyjsc mokry z kina, hahahaha. W sumie to bedzie, mysle, jak z okularami: bedziemy dostawac peleryny na seans :)

tomie_2

Avatar rządzi 10/10 polecam wszystkim to wspaniały film

tomie_2

Prawda taka że arcydzieło to za mało.