Witam, czy ktoś ma może jakieś informacje na temat daty pojawienia się Avatara na DVD? :)
Jak sądzę wielu z nas chciałoby wiedzieć, kiedy będą mogli przechować część świata Pandory we własnym domu :)
Gdzies widzialem/doszly mnie sluchy, ze prawdopodobnie premiera DVD odbedzie sie dnia 14 lutego, ale nie dam sobie reki uciac :P
Niby w połowie lutego. Miejmy nadzieje. Chociaż moim zdaniem to i tak za późno. Już nie mogę się doczekać : D
Tak szybko? O_o
No tak, pewnie 14 lutego odbędzie się premiera DVD w cywilizowanych krajach (np. USA), a w państwach czwartego świata (np. Polska) 2 miechy później...
W lutym to Avatar jeszcze w kinach będzie ;p
Też chcę już wydanie DVD ale poczekam.
Moim zdaniem premiera DVD będzie gdzieś w okolicach lata.
Ile razy ktos bedzie otwierał ten sam temat.
Premiera dvd i Bluray na swiecie w maju.
KOniec. Kropka. Na razie zostaje nam 4 miesiące kino.
25.05 tą date znalazlem i wydaje mi sie ona bardziej prawdopodobna niz 14 luty. luty to chyba troche za wczesnie bo 2 miesiace po premierze to jeszcze w kinach bedzie
Bierz na Blu-ray a nie dvd ;) Jak nie masz odtwarzacz to i tak się płyta nie zmarnuje! Taki film jak Avatar to tylko w HD!
Lepiej kupić płytę i czekać na zakup Odtwarzacza?:P Nie lepiej poczekać na zakup odtwarzacza i dopiero wtedy kupić Avatara na BR taniej niż zaraz po premierze?:)
NIE PISZE. TYLKO JEST NAPISANE!!!!! 99,9% z was nie umie pisać PO POLSKU! NORMALNIE.
A Avatar na blu-ray, dvd, najpewniej będzie na wiosnę. Z całą pewnością nie w lutym.
Avatar jest już na dvd.Możesz kupic w sklepie internetowym www.dvdmax.pl za 60zł :)