Ten film warto obejrzec tylko i wylacznie dla efektów. Fabuła jest tak banalna ze moze zainteresowac jedynie 10 latków. Scena jak ta Avatarka (niebieska babka) caluje glownego aktora ktory nie byl akurat avatarem tylko czlowiekiem byla tak zenujaca ze mi osobiscie sie zrobilo glupio i wstyd ze wogole ktos mogl takie cos pokazac. Celem tej sceny jest wzruszenie widza ale jak ja ogladalem ten film to ludzie na sali sie podsmiechiwali i slychac bylo: "ale zal". ocena: 2/10 (tak wysoka ze wzgledu na efekty, ktore pobily te wystepujace w grach komputerowych)
To ladnie ciekawe z kim byles w kine co?"zal"to slow ktore uzywaja dzieci wiec jak sie wybrales z podstawowka do kina to sie nie dziw ;)
Ostrożnie! To jest kolejne konto Pimpusia2811! Przeczytajcie uważnie tego posta a następnie kilka tematów, które założył ów imbecyl pmp2811 aka MasterOneTytan.
Gówniarz znalazł sobie nowe hobby. Zakłada dziesiątki negatywnych tematów, by upozorować wrażenie, że film jest negatywnie oceniany i że na forum rzekomo przeważają negatywne opinie.
trolli nie można odrzucać, tylko trzeba zrozumieć.... mimo że to bardzo trudne.....
Wy to pewnie plakaliscie jak ta scena leciala. Ja ocenilem ten film na 2 bo wedlug mnie na tyle zasluguje.
- gra aktorska dno
- fabula dno
- dialogi dno
Jedyny plus za efekty. Najgorsze jest to ze tyle kasy poszlo na cos tak komercyjnego i nudnego, nie posiadajacego zadnego przekazu.
Miałem rację. Wiedziałem że film szybko się znudzi, fani odejdą, a nie warto nawet mówić o tym że miał to być film kultowy... Pisało tutaj setki fanów, zapowiadali jego kult. I co? Teraz pisze jedynie grupka kilku, którzy i tak za 2 tygodnie przestaną się udzielać. Fani poznikali, ocena gwałtownie spada. Większość osob która o filmie pisała 2 miesiace temu już o nim zapomniała. I kto tu mówił że to film na miarę władcy pierścieni i gwiezdnych wojen? Minęły dopiero 3 miesiace od premiery a film zachwala już kilka osob Petroniusz i kilka trolli.
Wniosek że film się przejadł. Wiedizałem że tak bedzie. Za miesiąc już nikt o filmie nie bedzie pamietał. To nie tylko moje zdanie lecz fakty.
P.S. Oscary dowodzą że ten film to gniot. Taka ''mega'' produkcja i zdobyła tylko 3 techniczne statuetki? Żenada. Fani tego gniota, powinno być wam teraz wstyd bo zapwiadaliście że 7 na bank. Nie znacie się na kinie i tyle.
Prawda bylo duzo fanow na tym forum ale niestety tez duzo trolli i niektorzy przeniesli sie na inne fora.Moze ci co na poczatku pisali ze jest to super film a teraz o nim zapomnieli jest prawda ale jak sa tacy to jest ich bardzo malo;)Tutaj zostalo pare osob bo sie nie przejmuja wami(trollami)bo nie ma sensu-Mylisz sie bedziemy tu dlugo pisac a to twoje porownanie do WP jest bez sensu porownujesz trylogie do 1czesci.Poczekaj pare lat az wyjda kolejne czesci wtedy mozesz cos takiego pisac.Tylko pomysl sobie jest dopiero 1 czesc a ludzie tak kochaja ten film to co bedzie po paru czesciach:)
"Nie znacie się na kinie i tyle." - Rzekł znawca...
http://img46.imagevenue.com/img.php?image=95377_wtf_122_503lo.JPG
co to jest za zwierze:
strasznie uparte, i nie daje się przekonać
- janek jest chyba bliskim krewniakiem tego gatunku
i kto tu jest ciemna masa?