7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822213
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

To jest bardzo popularny film, dużo głosów na filmwebie a ja go nie oglądałem, mimo, iż zawsze chciałem.
Nigdy się mogłem zabrać za Avatara. :D
Ktoś da satysfakcjonującą wypowiedź, czy warto? Gust nie ma znaczenia.

użytkownik usunięty
konop720

Nie warto!

konop720

Krótko. Moim zdaniem warto. Nawet jeśli nie spodoba Ci się fabuła, to zawsze można popatrzeć na świetne efekty specjalne ;)

ocenił(a) film na 2
konop720

Za długi, czasami bywa bardzo nudny. Ogólnie za mało akcji.

ocenił(a) film na 9
konop720

Jeśli nie oczekujesz intelektualnych podniet i fabuły, którą będziesz rozkminiał 3 dni, tylko dobrej hollywodzkiej rozrywki, która Cię odpręży i oderwie od rzeczywistości, gdzie białe jest białe a czarne jest czarne, gdzie nie znaczy nie a tak znaczy tak, to jak najbardziej warto. Nieskomplikowana, prosta, ale piękna widowiskowa bajka. Oglądałam co prawda w kinie, a w kinie zawsze wszystko lepiej się ogląda, ale te prawie 3 godz zleciały jak z bicza strzelił.

ocenił(a) film na 9
konop720

Warto obejrzec. Ja dlugo sie "bronilam" przed tym filmem. Nigdy go nie chcialam obejrzec, a teraz to jeden z moich ulubionych filmow.

konop720

W skrócie Pocahontas w wersji SuperHD3D1080p, ale obejrzeć warto dla samych efektów specjalnych, bo te rzeczywiście robią wrażenie

ocenił(a) film na 10
konop720

Warto obejrzeć, ja nie za bardzo rozumiałam o co w nim chodzi i obejrzałam kilka razy, aż w końcu pokochałam ten film i stałam się jego....śmiało można powiedzieć, że psycho-fanką. Na prawdę arcydzieło:
1. Wspaniała muzyka.
2. Fabuła, może i oklepana....ale i tak wspaniała.
3. Gra aktorska na prawdę dobra.
4. Scenariusz rewelacyjny, w szczególności dialogi.
5. W ogóle cały świat Pandory dopięty na ostatni guzik i wypolerowany ; )
6. Chwytające za serce i dające do myślenia sceny(oczywiście jestem dziewczyną więc często miałam ciary na plecach i łzy w oczach)
Na prawdę rozplanowany film i zostawił po sobie ślad, oraz kilka rzeczy na kolejne części. Z całego serca polecam i mam nadzieję, że cię nie zniechęci po kilku minutach...fakt, akcja na początku dość wolno sie toczy, ale tylko dlatego żebyśmy poznali bliżej głównego bohatera, zamiary ludzi.
Jeśli oczekujesz filmu, gdzie w każdej scenie będzie strzelanina i tryskająca krew to raczej nie dla ciebie film. Avatar ukazuje uroki Pandory i miłość do natury.

MovieStar22

chyba mnie zachęciłaś, dzięki. ;)