Kompresja Avatara do rmvb to profanacja, za którą powinno się karać śmiercią O.o
To dziwne... Ale się zgadzam! Kiedyś zostałem przez braciszka ZMUSZONY do obejrzenia tego filmu, w takiej a nie innej jakości I DO TEGO Z LEKTOREM!
Jak to się skończyło? Podczas gdy cała rodzina oglądała, ja zatopiłem twarz w rękach i zatkałem uszy najmocniej jak mogłem. Po raz pierwszy żałowałem że ten film trwa tak długo...
Art. 191 Kk: § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
:D
odpłać się mu.... daj mu Justina Beibera, potem Rebekę Black a na sam koniec Hot Problems - Double Take
http://www.youtube.com/watch?v=__HeE6NWmDE
i to wszystko w pętli przez 2 godziny i 41 Minut :>
aha, no nie zapomnij jakiegoś wiadra ustawić
Dożywocie gorsze. Umierasz - masz spokój, podczas dożywocia jesteś zamknięty do końca życia.
A życie bez wolności to nie życie.
Fakt, podpisuje się.
Niech ci którzy psują jakość filmu wiedzą, za co płacą! Niech się "trochę" pomęczą!
Popieram. RMVB to w ogóle jest koszmarna jakość, już nieważne jakiego filmu się tyczy. Ja rozumiem, że ludzie czasem mają jeszcze takie przekleństwo jak internet z limitem, ale są znajomi co mogliby się zlitować i uratować człowieka przed takim seansem. Jak tu się zachwycać wyglądem Pandory, kiedy składa się z kwadratów ;)