7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Boże!

ocenił(a) film na 9

Kompresja Avatara do rmvb to profanacja, za którą powinno się karać śmiercią O.o

ocenił(a) film na 10
The_CeZaR

To dziwne... Ale się zgadzam! Kiedyś zostałem przez braciszka ZMUSZONY do obejrzenia tego filmu, w takiej a nie innej jakości I DO TEGO Z LEKTOREM!

Jak to się skończyło? Podczas gdy cała rodzina oglądała, ja zatopiłem twarz w rękach i zatkałem uszy najmocniej jak mogłem. Po raz pierwszy żałowałem że ten film trwa tak długo...

ocenił(a) film na 9
andrzej_goscicki

Art. 191 Kk: § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

:D
odpłać się mu.... daj mu Justina Beibera, potem Rebekę Black a na sam koniec Hot Problems - Double Take
http://www.youtube.com/watch?v=__HeE6NWmDE

i to wszystko w pętli przez 2 godziny i 41 Minut :>
aha, no nie zapomnij jakiegoś wiadra ustawić

ocenił(a) film na 10
plantum

To za mało...

plantum

Hehe :D

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

Współczuję ;/

ocenił(a) film na 10
sandy97

Ważne że ten horror się skończył... -,-

ocenił(a) film na 9
The_CeZaR

3 Kary śmierci!

ocenił(a) film na 10
The_CeZaR

Dożywocie gorsze. Umierasz - masz spokój, podczas dożywocia jesteś zamknięty do końca życia.
A życie bez wolności to nie życie.

ocenił(a) film na 10
sandy97

Fakt, podpisuje się.

Niech ci którzy psują jakość filmu wiedzą, za co płacą! Niech się "trochę" pomęczą!

The_CeZaR

Jak zostanę prezydentem lub premierem, to uwzględnię twoją propozycję.

KapitanOrzech

porównując intelekt twój do intelektu naszych polityków prezydentem na pewno zostaniesz

tomekcss1

Po co tak napastliwie od razu? ;)

The_CeZaR

Popieram. RMVB to w ogóle jest koszmarna jakość, już nieważne jakiego filmu się tyczy. Ja rozumiem, że ludzie czasem mają jeszcze takie przekleństwo jak internet z limitem, ale są znajomi co mogliby się zlitować i uratować człowieka przed takim seansem. Jak tu się zachwycać wyglądem Pandory, kiedy składa się z kwadratów ;)