7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823090
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

ja z miła chęcia obejze:)bo to jeden z lepszych filmów

ocenił(a) film na 8
SAJMON23_2

2 jak najbardziej sie ukaze. za ok 4 lata.

ocenił(a) film na 10
SAJMON23_2

Nawet bardzo chciałbym. Tylko nie aż za 4 lata, szybciej.

ocenił(a) film na 9
SAJMON23_2

Jak najbardziej - ludzie mogą przecież powrócić na Pandorę z nową, liczniejszą armią. Osobiście chciałbym aby wprowadzono kilka nowych postaci, w których rolach można by obsadzić sprawdzonych Cameronowskich aktorów: Michaela Biehna, Billa Paxtona i Jenette Goldstein!

ocenił(a) film na 10
SAJMON23_2

Ja chcę serial, jak Moda na sukces :) codziennie odcinek do końca świata

SAJMON23_2

A co niby, ta kolejna część miałaby zaoferować? Gdyby to była kontynuacja fabuły z części pierwszej, to byłaby wtórna i jeszcze bardziej uboga w historię. Nie mówię, że część pierwsza mnie na tym polu jakoś rozczarowała. Spodziewałem się takiego filmu i się nie zawiodłem. Historia miłosna w tym filmie wystarczyła mi. Szczerze, to nie zniósłbym większej dawki. Film o wydarzeniach sprzed "Avatara"? Nie wiem co by mogli jeszcze pokazać. Nowe zwierzęta i rośliny? Proszę bez przesadyzmu.
Na takie coś, już by mi się nie chciało wydawać pieniędzy.
Słowem, najlepiej jakby tego już nie ciągneli dalej.
Jeśli tęsknicie jeszcze za Pandorą, to kupcie sobie wersję BR.

ocenił(a) film na 10
jahmo

popieram.
nie ma co niszczyć świata stworzonego w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
SAJMON23_2

Jasne , że CHCEMY . A patrząc na wyniki kasowe , będziemy mieli .
Teraz pozostaje tylko pytanie kiedy ?
Mam nadzieje , że w 2 - 3 lata Cameron sie wyrobi ( analogicznie do Piratów lub SW ) zwłaszcza , że wszystkie narzędzia są już gotowe , a kompy stają sie coraz silniejsze (czas renderingu) .

ocenił(a) film na 9
50_GROSZY

Jeśli chodzi o następną cześć to mogła by być tylko żeby jej nie zjebali.
Nieraz było że 1 cześć jakiegoś filmu była lepsza od następnych.
Ale pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) film na 10
50_GROSZY

Patrząc na rozwój techniki można spodziewać się że Cameron nakręci film w ciągu dwóch lat, nie sadze żeby to dłużej trwało szczególnie że zyski z 1 wciąż rosną..

P.S
Ja również się zakochałem w tym filmie.. Czekam z niecierpliwością na wersje domową ;]