7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823727
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

1.Fabuła - owszem może i nie jest idealna i może wiadomo że Jack bedzie miał romans z Neytiri i te inne duperele ale to nie znaczy że trzeba go skreślać. NO LUDZIE CZY NA PRZYKŁAD OBEJRZYCIE JAKIŚ INNY FILM DOWIECIE SIE O CO TU CHODZI PO 30 MIN OGLADANIA I CO JUŻ KONIEC WYŁĄCZACIE GO.
2.Efekty Specjalne - tu akurat też jest bardzo dobrze ponieważ Pandora wygląda znakomicie pod każdym względem. Chociaż jak zwykle zaraz ktoś znajdzie zastrzeżenia
3.3D - było trudno skupic sie na 3D ponieważ bardziej skupiałem sie na filmie niz na 3D ale podłapałem pare fajnych momentow w 3D.
Oczywiście film ma też wady ale nie bede ich wypisywał ponieważ i tak zaraz ktoś napisze że ten film to gówno i inne pierdzielenie ale ja mam swoje zdanie i uważam że ten film jest rewelacyjny jak dla mnie 9.5/10

ocenił(a) film na 10
daw13id

Co do niego mają? To chyba oczywiste. Coś im nie podpasowało to muszą narzucić swoje zdanie całemu światu. Mówię oczywiście to tych osobach, które głosują 1/10, tworzą multikonta i przesiadują tu na forum nie wiedzieć po co. A jeżeli komuś film się nie spodobał to trudno, może się wypowiedzieć, ale po co zaraz zniżać się do zerowego poziomu?

ocenił(a) film na 6
miss_understood_

Przepraszam bardzo ale osobami narzucającymi swoje zdanie nie są antyfani "Avatara" a jego fani/pseudowani/fanatycy. I jeżeli komuś film się nie spodobał dlaczego zaraz mieszać go z błotem? Niestety ale dwie strony tego konfliktu są siebie warte...co jest smutne i żałosne.

_EemuU_

''I jeżeli komuś film się nie spodobał dlaczego zaraz mieszać go z błotem?''

Z błotem miesza tutaj znacznie więcej ludzi nazywanych ''anty fanami'' niż ''fanami''. Spotkałem się że osoba której film się spodobał została wyzywana bez powodu, a osoba której się film nie spodobał tylko wtedy gdy prowokowała nazywając innych plebsem, ciemną masą itp.

ocenił(a) film na 6
andrzej_zawadzki_79

To trolle były, a nie anty fani.

ocenił(a) film na 6
daw13id

Film to coś więcej niż Efekty specjalne, 3d i fabuła. W dodatku z tych
trzech wymienionych przez ciebie to fabuła jest najważniejsza.

A główny problem tego filmu to fakt że symbolizuje cały hollywood i co on
robi z kinem. A polski "las" ma tak niską ocenę -_-'

ocenił(a) film na 10
Victor_Fw

Pewne filmy mają swoją widownie, większa czy mniejszą - co za różnica? To wszystko jest dla ludzi - dla nas, jeżeli komuś podoba się dana produkcja i chce tym podzielić się z innymi, po co od razu doszukiwać się niemalże jakiegoś spisku?

Awersja do Hollywood graniczy wręcz z jakimś rodzajem psychozy czy fanatyzmu, z całym szacunkiem... robią swoją robotę, z tego żyją, ludziom się to podoba - więc w czym problem?

ocenił(a) film na 6
NommaD79

"To wszystko jest dla ludzi - dla nas,"
Pomyliła ci się litera n z M.

"Awersja do Hollywood graniczy wręcz z jakimś rodzajem psychozy czy
fanatyzmu, z całym szacunkiem... robią swoją robotę, z tego żyją, ludziom
się to podoba - więc w czym problem?"
I znowu - do Hollywood jako takiego nic większego nie mam - problem w tym
że reprezentuje on sobą... ludzką głupotę. A do niej mam bardzo wiele.

Ale dałem już sobie spokój z Avatarem i jego fanami, więc "pa, pa".

ocenił(a) film na 10
Victor_Fw

"Ale dałem już sobie spokój z Avatarem i jego fanami, więc "pa, pa"."

Jak widać to jest silniejsze od ciebie, bo ciągle tutaj wracasz.

"Pomyliła ci się litera n z M."

Jakież to błyskotliwe... no ale tak najprościej, po co się wysilać...

"I znowu - do Hollywood jako takiego nic większego nie mam - problem w tym
że reprezentuje on sobą... ludzką głupotę, A do niej mam bardzo wiele."

A gdzie jest tutaj ludzka głupota?