7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823837
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Moim zdaniem jeszcze powinien jeszcze zdobyć 4 (za dźwięk, montaż dźwięku, montaż i muzykę). A jakie są wasze opinie???

użytkownik usunięty
robert2207

Owszem, powinien.

ocenił(a) film na 5
robert2207

Powinien dostać wyłącznie jednego Oscara, za efekty specjalne.

użytkownik usunięty
robert2207

<LECI PO PIWO, POPCORN, CHIPSY I LASECZKI> Chłopaki! Zaczyna się! Rozkręcamy zabawę!
Edit: Kolejna batalia trolli to teraz kwestia czasu ;-).

ocenił(a) film na 5

Jeżeli "pijesz" do mnie, to powiedz mi od kiedy wyrażenia własnej opinii na
forum jest trollingiem?

Trolle obecne!!! :)

użytkownik usunięty
NieMamNogi

"Trolle obecne!!! :) "
NieMamNogi - Tego właśnie można się było spodziewać - oto powrócił jeden z największych imbecyli, który tą swoją nogę to chyba uszkodził, gdy miał dość samego siebie i postanowił zakończyć swój marny żywot, skacząc z dachu (nie poszło do końca i tylko złamał nogę, którą to musieli z kolei amputować). Postaraj się trochę biedaczku, to może dorównasz głupotą pmp2811 i FootBallFighterowi.

ocenił(a) film na 3

właśnie za to cię kocham Pyszczku :)

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

Ja też cię kocham, od dawna już się zastanawiałem, jak ci to wyznać... Więc... więc... Joe, kochanie moje, wyjdziesz za mnie? <WYJMUJE PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY>

Tu się mylisz mój najdroższy antyczny kolego. Ja tych jegomości w swojej głupocie zdecydowanie przewyższam :)

użytkownik usunięty
NieMamNogi

Eeeee tam, nie bądź aż taki samokrytyczny. Aż takim totalnym denkiem to nie jesteś, znam głupszych od ciebie :-). Także główka do góry i pracuj nad sobą, musisz się jeszcze wiele nauczyć...

ocenił(a) film na 10
robert2207

Za aktorstwo dla Zoe Saldany, dziewczyna naprawdę się przyłożyła.

ocenił(a) film na 5
doktorno

Chyba muszę zweryfikować swoją poprzednią opinię, ponieważ rzeczywiście postać
Neytiri to, obok efektów, drugi ciekawy element składowy filmu.
Sposób poruszania się i mimika mają w sobie coś fascynującego. Na tle
nijakiego niebieskiego Jake'a jej kreacja jaśnieje jak słońce.

ocenił(a) film na 10
gramin

Ona przyćmiewa wszystkich, z wyjątkiem Stephena Langa i Sigurney Weaver.

ocenił(a) film na 10
doktorno

Pamiętajmy, że grała Uhurę w najnowszym Star Treku:

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Editorial/090504/Star_Trek_Cast/sta r-trek-cast-uhura1.jpg

A to jest fajne:

http://img691.imageshack.us/img691/7123/1268326711885.jpg

:D

ocenił(a) film na 8
robert2207

Co to za różnica? Czyżby bogacze z hollywood byli na tyle genialni, żeby dyktować gusta? Co to? Ludzie wyższej kategorii? Jak robią z siebie idiotów ku uciesze pismaków z tabloidów to jest to cel zamierzony? Oskary dupary. ;D

ocenił(a) film na 9
Scumkill

No nie ma to jak kłótnia trolli.

ocenił(a) film na 9
robert2207

Nieprawdaż????

robert2207

reżyseria

ocenił(a) film na 6
robert2207

Za muzykę?? Chyba zwariowałeś.

ocenił(a) film na 10
Drimek

Największą wadą filmu jest brak wpadającego w ucho motywu przewodniego w stylu Gwiezdnych Wojen czy Indiany Jonesa czy Star Treka.

inna rzecz: nie mogę darować, że tytuł filmu za 300-400 milionów jest zrobiony czcionką Papyrus (jest standardowo w Windowsie). Normalnie wstyd, gdzie te czasy, gdy tytuły filmów na plakatach miały specjalnie zaprojektowane czcionki...?