7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822305
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

...będzie o prawdziwej miłości....................?:)

slonce540

Tak. Teraz ja - co ma oznaczać ten twór złożony z 20 kropek, pytajnika, dwukropka i nawiasu wieńczący Twą wypowiedz? Jakiś deficyt?

Pytam gdyż mnie to nurtuje; odpowiedz bo normalnie nie zasnę.

Jeffrey_Lebowski

Chciałeś chyba użyć słowa "wieńczącego"? Słońce Ty moje ,trudno mnie się ustosunkować do Twojego dziwacznego pytania ...może uściślij (i uważaj na gramatykę ?:)

slonce540

To tak "Lebovski" zrobiłeś "Wejście Smoka" i mimo wszystko zdołałeś chyba zasnąć zaraz po tym...:)

slonce540

"(i uważaj na gramatykę ?:)"

A Ty na fleksje i interpunkcję drogi trollu, którego świadomie karmię z powodu nadmiaru wolnego czasu - czasownik "wieńczyć" odnosił się do słowa "twór" nie do słowa "nawiasu".

Ponawiam pytanie. Co to oznacza: ......................?:)

Jakieś zatwardzenie umysłowe, czy defekt klawiatury?

Jeffrey_Lebowski

Słuchaj gnoju ,naucz się zasad kultury oraz poprawnych zasad budowania zdań , a dopiero potem oczekuj ewentualnych odpowiedzi.:)

slonce540

Gnoju to sobie mów do swojego starego trollu, ewentualnie do swojej starej - jak wolisz. I przy okazji oducz się sadzenia znaków interpunkcyjnych po spacji bo to zły objaw.

ocenił(a) film na 7
Jeffrey_Lebowski

Jeffrey, i po co?:)

Lu_0

Niestety chamstwo i zbydlęcenie nie wymaga uzasadnienia ...co to za problem dla chama schowanego gdzieś tam daleko...Brak odpowiedzialności łączy się u tego pokroju ludzi z brakiem zasad."i po co?"...bo może,bo mu na to pozwalamy.

Lu_0

Właśnie Jefrrey po co...? Odejdź ,oszczędź sobie wstydu :-)

Jeffrey_Lebowski

Gnojem nazywam osoby zachowujące się jak gnoje ...wypisz wymaluj jak Ty "Lebowski"...bez problemu mogę Ci powtórzyć Ci to w cztery oczy , jak sądzę bez wzajemności gdyż brak odwagi cywilnej to kolejna cecha gnoi ,gnoju.:)

slonce540

:D Jaki typ :D Napisz coś jeszcze o gramatyce i kulturze, pośmiejemy się :D

StreetSamurai

Czytam Cię stit coś tam i mam ubaw po pachy ,nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie bomba :D
pa.napisz coś więcej będzie jeszcze śmieszniej :D

slonce540

Nie......
o sztucznej.............!:)

Spiderman10

Tyle teraz się mówi o sztucznej żywności ,doprawdy miłość mogliby zostawić w spokoju.:)

użytkownik usunięty
slonce540

............................................................

użytkownik usunięty

żeby głupi miał pytanie: "po co te kropki" ?