Tak. Teraz ja - co ma oznaczać ten twór złożony z 20 kropek, pytajnika, dwukropka i nawiasu wieńczący Twą wypowiedz? Jakiś deficyt?
Pytam gdyż mnie to nurtuje; odpowiedz bo normalnie nie zasnę.
Chciałeś chyba użyć słowa "wieńczącego"? Słońce Ty moje ,trudno mnie się ustosunkować do Twojego dziwacznego pytania ...może uściślij (i uważaj na gramatykę ?:)
"(i uważaj na gramatykę ?:)"
A Ty na fleksje i interpunkcję drogi trollu, którego świadomie karmię z powodu nadmiaru wolnego czasu - czasownik "wieńczyć" odnosił się do słowa "twór" nie do słowa "nawiasu".
Ponawiam pytanie. Co to oznacza: ......................?:)
Jakieś zatwardzenie umysłowe, czy defekt klawiatury?
Słuchaj gnoju ,naucz się zasad kultury oraz poprawnych zasad budowania zdań , a dopiero potem oczekuj ewentualnych odpowiedzi.:)
Gnoju to sobie mów do swojego starego trollu, ewentualnie do swojej starej - jak wolisz. I przy okazji oducz się sadzenia znaków interpunkcyjnych po spacji bo to zły objaw.
Niestety chamstwo i zbydlęcenie nie wymaga uzasadnienia ...co to za problem dla chama schowanego gdzieś tam daleko...Brak odpowiedzialności łączy się u tego pokroju ludzi z brakiem zasad."i po co?"...bo może,bo mu na to pozwalamy.
Gnojem nazywam osoby zachowujące się jak gnoje ...wypisz wymaluj jak Ty "Lebowski"...bez problemu mogę Ci powtórzyć Ci to w cztery oczy , jak sądzę bez wzajemności gdyż brak odwagi cywilnej to kolejna cecha gnoi ,gnoju.:)
Czytam Cię stit coś tam i mam ubaw po pachy ,nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie bomba :D
pa.napisz coś więcej będzie jeszcze śmieszniej :D