Witam wybieram się na film ale w wersji 2D (w moim mieście nie leci w 3D) i mam do was pytanie czy warto na niego iść właśnie w takiej wersji? Rozmawiałem ze znajomym który oglądał go w 3D i powiedział, że nic niesamowitego. Gdyby powiedział to ktokolwiek inny to bym nie miał wątpliwości ale jest on człowiekiem który z reguły niczym się nie zachwyca. Przykład z życia wzięty, jest zakochany w książkach Stephena Kinga jednak gdy się go zapyta czy by którąś polecił powie, że wszystkie do du*y.
Używałem nic nie znalazłem jeśli nic nie wnosisz do tematu to radze nie odpowiadać ale to tak na przyszłość ;]
Ja ogółem w 3D nic fajnego nie widzę. Ot niby wystają obiekty na ekranie. A sam film jest do dupy, więc może nie idź wcale. No chyba, że się napaliłeś to ja już bardziej polecam 2D, bo oczy i głowa nie będą tak bolały po trzygodzinnym seansie.
Dziś byłam na 3D i nic specjalnego, ściągałam co chwila okulary bo głowa boli a różnicy w efektach zbyt dużej nie było, szczerze mówiąc 3D mnie rozczarowało więc nie martw się, że obejrzysz w 2D. :)
Oczywiście że nie warto iść na wersję 2D, według mnie rzecz jasna. Wersja 3D naprawdę daje niesamowity efekt całości i powoduje że człowieka dosłownie wciąga do środka rozgrywającej się historii. Nieziemskie uczucie, inna rzeczywistość. Ja wybieram się jeszcze nie raz i nie dwa :). A piszę dlatego że niestety trafiłeś jak na razie w swoim temacie jedynie na odpowiedzi negatywne, co nie daje Ci możliwości porównania. Ja Ci ją daję :) Sprawdź sam, nie słuchaj pseudokrytyków :) Polecam!
Ludzie sobie jaja tutaj robią. Różnica jest kolosalna. Jak między filmem czarno-białym a kolorowym albo i większa.
Yyy tam film jest genialny i nawet w 2D zapewni wspaniałą rozrywke..ba znam ludzi co na komputerze -17 calowym monitorze oglądali i są zafascynowani filmem ;].
Oczywiście że film jest genialny. To nie ulega najmniejszej wątpliwości. Jednakże beton1234 ma całkowitą rację i różnica jest kolosalna. Zwłaszcza jeżeli chce się w pełni podziwiać piękno Pandory.
Aras64 możesz spokojnie wybrać się do kina na wersje w 2D. Ja byłem w kinie na wersji 3D i powiem szczerze że to nic specjalnego przereklamowany produkt gdybym miał wybrac się jeszcze raz do kina na ten film to tylko na wersje 2D.