7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823519
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Mam ochote wybrac sie do kina na Avatora tylko nie wiem czy warto, mimo ze dostal nominacje do Oscara mam watpliwosci czy stracze w kinie na nim czas wie czekam na wasze propozycje czy mam isc czy nie

ocenił(a) film na 7
lara_croft12342

To lepiej nie czekaj tylko idź i zobacz. Jak można zauważyć na tym forum zdania są mocno podzielone. To jeden z tych filmów, które niestety trzeba samemu zobaczyć żeby ocenić go obiektywnie.

ocenił(a) film na 10
reese

Fakt. Ja bym poszedl nawet do kina tylko po to aby zobaczyc ten film ,ktory zostal okrzykniety filmem wszechczasow (wg krytykow, TYCH PRAWDZIWYCH!!!). Nie pojsc na to do kina to jak stracic szanse na tani 3 godzinny pobyt na pandorze ;).

lara_croft12342

warto, warto i jeszcze raz warto!!! piękny film!!! Ja po obejrzeniu cieszyłam się, że poszłam na Avatar kina. Szkoda nie zobaczyć tak cudownego filmu ;) Jak najbardziej polecam!

ocenił(a) film na 8
lara_croft12342

Patrząc po ocenach, nie jesteś amatorem kina ambitnego. Jak najbardziej warto się wybrać.

lara_croft12342

... uważam że naprawdę warto.. ostatnio byłam w kinie i byłam mile zaskoczona... cudowne efekty(przede wszystkim).. i historia jak dla mnie wciągająca.. ale to już zależy od upodobań, dużo akcji w filmie,ciągle coś się dzieje. ja się nie nudziłam.. dla mnie nie ma lepszego filmu!!!

ocenił(a) film na 10
lara_croft12342

Dla wielu Avatar jest najlepszym filmem, jaki w życiu widzieli. Takie
opinie nie pojawiają się bez powodu. Musisz zobaczyć ten film! :)

PS. Byle nie w IMAX'ie... chyba, że cyfrowym.

ocenił(a) film na 10
LukeR87

Zgadzam się z tym, że lepiej nie oglądać tego filmu pierwszy raz w IMAX'ie, ale stanowczo nie zgadzam się, żeby nie oglądać tego filmu w IMAX'ie w ogóle! IMAX rządzi!

ocenił(a) film na 7
lara_croft12342

Dla efektów 3D można iśc ale dla samej fabuły szkoda kasy.

ocenił(a) film na 10
glorusek

A ja uważam, że warto zarówno dla efektu 3D, jak i dla fabuły. :) Ale to
już oczywiście zależy od gustu.

ocenił(a) film na 8
lara_croft12342

Temat miesiąca !

lara_croft12342

Jak najbardziej warto.