7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823453
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Możecie mówić o fabule co chcecie i doszukiwać się zastrzeżeń ale ja wróciłem z kina oczarowany!

ocenił(a) film na 5
michal9403

Dlaczego? I nie mów mi czegoś w stylu ,,Bo był super!!!" tylko wyjaśnij argumentami.

użytkownik usunięty
siarra

Ma prawo wyrazić swoją opinię. Dla niego wystarczającym jest napisanie jednego zdania. Swoją opinię można wyrazić nawet za pomocą jednego słowa.

ocenił(a) film na 9
siarra

przez moment poczułem się jak na lekcji języka polskiego.. stare czasy..

wyjaśnić argumentami..

yy no bo...

siarra

Nie czepiaj się i nie szukaj dziury w całym

ocenił(a) film na 6
michal9403

Jea! WOW! Po co nam w filmach fabuła, DAWAJTA wszyscy 10 !!! Jea!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Drimek

Też dałem 10. Fabuła, na potrzeby kina rozrywkowego, była bardzo dobra. Lekka, łatwa, przyjemna i świetnie poprowadzona. Nie mam absolutnie żadnego "ale", do żadnej ze scen. Majstersztyk! :)

ocenił(a) film na 10
VViking

Ja również, fabuła zeszła na dalszy plan

ocenił(a) film na 8
michal9403

również dałem 10.

żaden film nie wywarł na mnie takiego wrażenia, wszyscy czepiacie się fabuły... ? ale co w niej nie tak ? to nie jest film w ktorym chodzi wlasnie o nią, jest banalna, ale to nie ujmuje temu filmowi, liczy sie to jak sie go ogląda i z jakim nasatwieniem wychodzi z sali.

miki2323

Jeżeli oceniasz film maxymalną oceną oznacza to że więcej od jakiegokolwiek dzieła filmowego oczekiwać nie można. Zastanawia mnie to na jaką ocenę w Twoim mniemaniu zasługiwał by Avatar gdyby posiadał lepszą fabułę.

ocenił(a) film na 9
AlmostGreen

to ty tak uważasz

ja daję 10 filmowi, który obejrzę 2 razy, 3 razy, 5 razy, a za pół roku jak wypożyczę/kupię film na dvd to obejrzę jeszcze raz i powiem sobie... w dalszym ciągu mało. Do "10"tek wracam co jakiś czas.

użytkownik usunięty
michal9403

Ja oceniłem Avatara na 9.5 za fabułę, ale matematycznie wychodzi, że musiałem dać ocenę 10/10, gdyż zawsze zaokrągla się w górę :)

michal9403

JA TEŻ WRÓCIŁEM OCZAROWANY

ocenił(a) film na 5
michal9403

Ochłoń, pomyśl i napisz jeszcze raz.