Mam do Was pytanie:
Co napełniło Was takim fanatyzmem, że zakładacie multikonta i oceniacie Avatar na 10 aby zwiększyć jego średnią, a inne genialne filmy oceniacie "jedynkami"???
Nie myślcie że nie podobał mi się ten film, jest... magiczny przy nim zapomina się o problemach widząc baśniową Pandore. Oceniłem go na początku 10 lecz po drugim obejrzeniu nota spadła do 9 jednak już ta zostanie.
Na jakiej podstawie tak uważasz? Dlatego że największy troll na forum 'pmp' takie bzdury napisał?
Tamten człowiek ma manię i obsesję na punkcie Avatara. Siedzi codziennie kilkanaście godzin dziennie na forum filmu którego nie cierpi. Wciąż kłamie, obraża fanów i wymyśla teorie spiskowe. Zobacz tylko ile tematów tutaj założył. Chyba w ciągu tego tygodnia tylko kilkanaście tematów jest jego autorstwa. Naprawdę coś z nim nie tak skro tyle życia poświęca na ''krucjatę'' przeciw filmowi i zmyśla brednie byle upodlić fanów.
Bardziej to anty fani minusują 1/10 i wciąż zakładają wulgarne tematy z przekleństwami, które są kasowane codziennie przez moderatorów. poobserwuj co się dzieje na forum. Tamten troll zaczął głupoty pisać na forach innych filmów że fani Avatara minusują po to by ludzi przeciw nim zniechęcić.