7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822213
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Do moderacji

użytkownik usunięty

Jeśli chcecie by serwis był wiarygodny to proszę - skasujcie te 150 jedynek (1/10) jakie poleciały dzisiaj dosłownie pod rząd w ciągu chwili.
Wiecie o czym mówię.

Co świadczy tylko o poziomie intelektualnym osób wystawiających takie oceny. Ja tam mam swój ranking i szczerze nie rusza mnie zachowanie ludzi, którzy nie mają własnego życia, zainteresowań i nie mają co robić wystawiając na filmwebie lewe oceny.

Part_of_me

Podbijam- skasować multikonta!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

znów ktoś dzisiaj popodbijał najgłupsze tematy na górę, w tym większaść pmp

że też tym trollom się to nie nudzi

Co za troll :/

ocenił(a) film na 10

Podpisuje się pod tym zdecydowanie zaniżanie ocen Avatara to skandal rozumie to że komuś film może się nie podobać szanuję zdanie innych ale rozumie że komuś się nie podoba ale 1/10 na to nie zasługuje i widać że to użytkownik tzw. Troll. Proponuję zrobić szerszą akcję i debatę na ten temat bo jak tak dalej będzie to się rozsypię ten portal proszę o odpowiedz i działanie w tej sprawie administratorów i moderatorów.

ocenił(a) film na 10

Ehh... Nie możecie tak po prostu bluzgać antyfanów... Czym innym mają żyć? Takie rzucanie mięsem, obniżanie ocen i obrażanie na forach to dla nich jak chleb dla głodnego.
Kasowanie jedynek to zapewne nie łatwa sprawa. Na miejscu administratorów FW wprowadziłbym jednorazowe opłaty za stworzenie konta (1.22? - tanio a i zysk na tym będą mieli) co skutecznie zastopowałoby tworzenie multikont.

lorior

Też jestem za wprowadzeniem opłaty za stworzenie konta

?? jakie 150 jedynek ?

użytkownik usunięty
Krzyrzak69

Ktoś jakiś programik zaprojektował i bombardował wczoraj i dzisiaj ocenami 1/10 które stawiało z automatu w chwilę. Wczoraj momentalnie pojawiło się 25 jedynek a dzisiaj jakby tego było mało to ok. 150.
Piszę jedynie o momentach jakie sam zaobserwowałem, a ile było takich kiedy nie patrzyłem?

ocenił(a) film na 8

Tylko 150? o jakieś 1000000 za mało

Shinichi

A ja bym chętnie dodał mu jeszcze z tysiąc takich ocen... żebyście przestali wreszcie srać żarem jaki to Avatar biedny, bo mu ocenka spadła

użytkownik usunięty
BarEET

Efekt byłby przeciwny do tego jaki chciałbyś otrzymać. Więcej osób by narzekało.

użytkownik usunięty

Opłata SMS za konto wszystkie sprawy pozałatwiałaby. 1zł za rejestrację to niedużo. Z kolei wydatek gdy ktoś robi konta by ocenę zaniżać.

ocenił(a) film na 10

No w sumie to sie dziwie, ze znow nie moga zrobic czyszczenia tak jak ostatnio :)

marpol78

moderatorzy maja wpierdol za to na co tutaj pozwalaja

użytkownik usunięty
Gimnazjum_daje_rade

Podejrzewam, że jakbym był moderatorem tego serwisu to sam bym po tygodniu olał sprawę. To forum jest tak arcyźle zaprojektowane, że aż się płakać chce.