7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823727
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

..ale "Kubuś puchatek" ma bardziej imponującą fabułę niż to!!! Obejrzałam z zaciekawieniem. Chciała przekonać się na włąsnej skórze, co to a efekty specjalne - to raczej tez mnie nie poruszyło. Z początku może tak. W końcu w kinie zaczeliśmy się popcornem rzucać, alebo opowiadalismy głupoty sobie, bo nudne do ogladania było;/ dam 6/10 za te efekty, reszta do chrzanu

użytkownik usunięty
anetek

Nie ma to jak wypowiedź prawdziwej "fahóry", w dodatku kumpelki Miodka.
P.S. Rzucasz się w kinie popcornem? Masz więc 13 latek czy 14?

ocenił(a) film na 10
anetek

Przyznawanie się do tego publicznie (popcorn i przeszkadzanie innym) świadczy o totalnej ignorancji i braku kultury, ale patrząc na obecne dzieci jakoś przestaje mnie to dziwić. Poza tym naucz się pisać.

użytkownik usunięty
NommaD79

Szczera prawda, nic dodać nic ująć. Wlezie na forum publiczne taka pusta laleczka z gimnazjum, której główne hobby to zapewne "komcianie foć na nasiej klasie", kupno nowych bluzeczek / torebek i wysyłanie "eSków" do równie pustych koleżanek, o treści "Och, Marcin z IIB się na mnie spojrzał! Ach, już mam mokro! Ale jak myślisz, nie wystawało mi sadełko? Bo miałam spodenki zsunięte jak patrzył!!" i chwali się, jak to na dobrym filmie rzucała w innych popcornem i hałasowała. Ziewww...
Powtórzę jeszcze raz - fala plugastwa zarobaczyła FilmWeb od środka i trawi go w zastraszającym tempie...

NommaD79

To dziecko. Widziałem w innym temacie, gdzie się wymądrza pisząc o tym co jest epickie a w rzeczywistości pokazuje nieznajomość słów.

użytkownik usunięty
trick666

Dla tego dziecka to chodzenie po galeriach jest chyba najbardziej epickie... -_-