..ale "Kubuś puchatek" ma bardziej imponującą fabułę niż to!!! Obejrzałam z zaciekawieniem. Chciała przekonać się na włąsnej skórze, co to a efekty specjalne - to raczej tez mnie nie poruszyło. Z początku może tak. W końcu w kinie zaczeliśmy się popcornem rzucać, alebo opowiadalismy głupoty sobie, bo nudne do ogladania było;/ dam 6/10 za te efekty, reszta do chrzanu
Nie ma to jak wypowiedź prawdziwej "fahóry", w dodatku kumpelki Miodka.
P.S. Rzucasz się w kinie popcornem? Masz więc 13 latek czy 14?
Przyznawanie się do tego publicznie (popcorn i przeszkadzanie innym) świadczy o totalnej ignorancji i braku kultury, ale patrząc na obecne dzieci jakoś przestaje mnie to dziwić. Poza tym naucz się pisać.
Szczera prawda, nic dodać nic ująć. Wlezie na forum publiczne taka pusta laleczka z gimnazjum, której główne hobby to zapewne "komcianie foć na nasiej klasie", kupno nowych bluzeczek / torebek i wysyłanie "eSków" do równie pustych koleżanek, o treści "Och, Marcin z IIB się na mnie spojrzał! Ach, już mam mokro! Ale jak myślisz, nie wystawało mi sadełko? Bo miałam spodenki zsunięte jak patrzył!!" i chwali się, jak to na dobrym filmie rzucała w innych popcornem i hałasowała. Ziewww...
Powtórzę jeszcze raz - fala plugastwa zarobaczyła FilmWeb od środka i trawi go w zastraszającym tempie...
To dziecko. Widziałem w innym temacie, gdzie się wymądrza pisząc o tym co jest epickie a w rzeczywistości pokazuje nieznajomość słów.