7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Film aż za mocny

ocenił(a) film na 10

Ten film był genialny ale widzę że nie dla każdego ale czemu mnie to nie dziwi...Takie potwory jak tutaj mamy na ziemi spotka sprawiedliwość lecz szkoda że dopiero po śmierci...

ocenił(a) film na 3
Zibit333

Masz racje, mozemy jednak to zmienic, polecam zebrac sie w wielka grupe ale to naprawde taka olbrzymia i obejrzec razem Avatara a potem z racji tego ze ludzie sa chciwi i zli popelnic masowe samobojstwo wykrzykujac "James Cameron!"

ocenił(a) film na 10
Komislav

Nie nowością mi są ludzie którzy mają beznadziejne życie a jednak desperacko pokazują jaki to wielki byt tutaj stanowią...Iluzją tym właśnie żyje ten świat.

ocenił(a) film na 3
Zibit333

No to mowie zabijmy sie

ocenił(a) film na 10
Komislav

Ciężko jest naprawić cały ten syf zwłaszcza bardzo ale to bardzo małej mniejszości..Ty myślisz że pisząc "zabijmy się" świecisz mądrością?Nie świecicie a moglibyście i by to było wtedy łatwe..

ocenił(a) film na 4
Zibit333

Możesz to naprawić przy każdych wyborach. Ludzie widocznie nie chcą zmian, podoba im się i wybierają gęby z telewizji. Jesteś mniejszością więc się przystosuj albo wybyj gdzieś.
Ja jako ateista musiałem się przystosować do innych jeśli chciałem żyć w Polsce. I żyję w zgodzie z innymi.

ocenił(a) film na 7
Zibit333

Zgadzam się. Pierwszy raz oglądałem Avatara i muszę powiedzieć, że trzymał w napięciu i nie jest to dla mnie głupia bajeczka. Naprawdę niezły film.