Byłem na filmie i oniemiałem. Rewelacyjne efekty specjalne. Bajkowe postacie i przepiękne scenerie. Fabuła jest dosyć prosta ale to mnie nie zniechęca do wybrania się na ten film do kina jeszcze raz (tym razem do IMAXa). I teraz zabieram syna na ten film (choć brakuje mu kilku lat do 12- mam nadzieję, że go wpuszczą), ponieważ uważam, że warto aby go obejrzał w kinie, a niestety za parę lat, jak będzie miał już 12 lat, nie będzie już to możliwe. POLECAM zobaczyć ten film ale tylko w 3D i najlepiej na dużym ekranie.
Mozesz zabrać syna, ale skoro mu brakuje do 12 lat to chłopak zapamięta film tylko od strony audiowizualnej.
Jak ja byłam w kinie, obok mnie siedział jakiś dziadek z wnukiem lat ok 10, chłopak non stop gadał, chciał żeby dziadek mu tłumaczył to co się dzieje na ekranie, a do tego zaliczyli 3 razy wyjście do toalety. W ten sposób nie tylko dziadek miał spieprzony seans, ale też ludzie siedzący obok. Oczywiście jeśli Twój syn potrafi się powstrzymać od takiego zachowania to możesz go oczywiście zabrać. Ja tylko chciałabym uczulić, że coś takiego może innym przeszkadzać.