7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822964
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

JA siedzialem w pierwszym rzedzie w multi k. w koszalinie i ten 1 rzad to troche zbyt blisko byl,pomijajac że 3D dostarcza nam efektów to film sam wsobie jest znakomity jak dla mnie napewno obejrzego niedlugo ponownie bo to jest moja ulubiona tematyka.Nie rozumiem ludzi którzy narzekają na ten film a sami są pasjonatami posranych filóm polskich które ostatnimi laty powstaja u nas w polsce które nieda sie tego scierwa opisac i jeszcze te seriale bez duszy bez sesnsu nasza kinematografia siegnela dolu czy sie odbije/narazie w to wątpie.same telenowele za które aktorzy biora ogromne pieniadze w sómie to za nic bo twierdze ze na zanzibarze powstaja lepsze fimy heh niz u nas nie wspominam o serialach:)zeby sie nie denerwować (13 posterunek,kiepscy i miodowe lata zaliczam do dobrych seriali)a najlepszy serial to PRISON BREAK NA PEWNO GDLUGO JUZ DLUGO NIE POWSTANIE LEPSZY SERIAL:).my w polsce znamy 70% filmów z zagranicy a ile zagranica zna naszych filmów moze 1% no chyba ze nasze cudonwe seriale eheh eheheh.to by bylo na tyle i zapraszam na avatar 3D jest super:) nAPISZCIE CO OTYM SĄDZICIE ???

użytkownik usunięty
SAJMON23_2

Mam podobne zdanie. :) Niedługo na moim blogu w profilu pojawi się obszerna recenzja, którą właśnie piszę.