Dlaczego skasowaliście mój zacny temat pt"Pocieszalnia", który miał na celu uporządkowanie tego forum, oraz poprawę kondycji psychicznej szanownych fanów Avatara po bolesnych wydarzeniach ubiegłej nocy i nie tylko. Toż to skandal uderzenie w wartosci demokracji i wilności słowa. Pomyślcie ilu ludziom mógł pomóc mój temat.
"no ale ze swoja kondycaj psychiczno to lepiej zglos soe do specjalisty"
A ty ze swoją kondycją ortograficzną i interpunkcyjną zgłoś się lepiej do polonisty.
petroniuszu ty zboczyłeś z tematu, robiąc to specjalnie robiąc głupie wywody na temat usług seksualnych
Nie Life is brutal :>
Prawda jest często krytykowana, a tematy niosące nadzieję i mówiące o prawdzie są negowane.
Koniec świata i cenzura :(
Nie śmiem się z tobą nie zgodzić, gdyż chamstwo, nietolerancja i cenzura dopadły w ostatnim czasie to forum.
Petroniuszu wydaje mi się że uwaga sulinar była skierowana do mnie, a nie do twojej osoby.
Wszytko jedno, do kogo, i tak bym skierował do sulinar tamtego posta, gdyż poraziła mnie pisownią, i zwyczajnie moje oczy estety nie mogły tego znieść...
Czy znajdą się jakieś osoby które zainterweniują w mojej sprawie, nie cierpiącej zwłoki?