7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823766
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Dlaczego skasowaliście mój zacny temat pt"Pocieszalnia", który miał na celu uporządkowanie tego forum, oraz poprawę kondycji psychicznej szanownych fanów Avatara po bolesnych wydarzeniach ubiegłej nocy i nie tylko. Toż to skandal uderzenie w wartosci demokracji i wilności słowa. Pomyślcie ilu ludziom mógł pomóc mój temat.

ocenił(a) film na 5
zinedine

przpraszam wolności nie wilności, to przez te nerwy

użytkownik usunięty
zinedine

Life is brutal... Poza tym, trochę zboczyliśmy tam z tematu ;-).

użytkownik usunięty
zinedine

no ale ze swoja kondycaj psychiczno to lepiej zglos soe do specjalisty

użytkownik usunięty

"no ale ze swoja kondycaj psychiczno to lepiej zglos soe do specjalisty"
A ty ze swoją kondycją ortograficzną i interpunkcyjną zgłoś się lepiej do polonisty.

ocenił(a) film na 5
zinedine

petroniuszu ty zboczyłeś z tematu, robiąc to specjalnie robiąc głupie wywody na temat usług seksualnych

ocenił(a) film na 10
zinedine

Nie Life is brutal :>

Prawda jest często krytykowana, a tematy niosące nadzieję i mówiące o prawdzie są negowane.
Koniec świata i cenzura :(

ocenił(a) film na 5
agnessailormoon

Nie śmiem się z tobą nie zgodzić, gdyż chamstwo, nietolerancja i cenzura dopadły w ostatnim czasie to forum.
Petroniuszu wydaje mi się że uwaga sulinar była skierowana do mnie, a nie do twojej osoby.

użytkownik usunięty
zinedine

Wszytko jedno, do kogo, i tak bym skierował do sulinar tamtego posta, gdyż poraziła mnie pisownią, i zwyczajnie moje oczy estety nie mogły tego znieść...

ocenił(a) film na 5
zinedine

Czy znajdą się jakieś osoby które zainterweniują w mojej sprawie, nie cierpiącej zwłoki?

użytkownik usunięty
zinedine

A jakaż to sprawa? Chyba jeszcze o niej nie wspomniałeś.

użytkownik usunięty

Może znalazłeś jakąś koleżankę, chętną, by pozwolić mi na wniknięcie w jej jestestwo i upajanie się słodyczą jej nektaru?