Czy jest tutaj osobnik który posiada grę avatar i mógłby mi powiedzieć jak przejść grę JAKO NAVI ?
Mam na PC i jak rozpoczynam grę to można grać tylko jako członek RDA, nie wiem jak zmienić na Navi :/
aha ja nie gralem na PC ale postaram ci sie pomoc wiec tak Napoczatku gra sie RDA a potem mozesz zadecydowac czy zostac czlowiekiem czy na"Vi;)
po jakiejś godzinie grania, może lekko więcej masz do wyboru, czy zastrzelić człowieka czy naviego (w misji) , ja zastrzeliłem człowieka i gram navi ^^ ale już ktoś pomógł, buuuu :S
hmmm jest pare opcji:
-powoli grasz
-nie zauwazyles tej misji i zabiles Na'Viego
-wersja na PC jest dluzsza(moim zdaniem to o to chodzi);)
Heh ;).
Jak miales do niego strzelac to mogles wybrac... zabic Na'vi albo tego
czlowieka (dowodca?).
Jak strzeliles do ludzi to ten Na'vi Ci pomogl...
I prosze juz jestes Na'vi ;)
tak jak up zabijesz Na'Viego jestes RDA zabijesz RDA jestes Na'Vi;)Dokladnie nie wiem jak tam jest na PC ale u mnie bylo podobnie noi jeszcze helikopter latal kolonas ;)
Tylko że ten facet którego zabiłem do był RDA podłączony do Avatara, czy to o tego chodzi ?
Best_Avatar ! Tak to było na urwisku takim i był ten RDA podłączony do Avatara i obok latał helikopter to do kogo miałem strzelać ?
nie RDA podloczaony do ciala Avatara jest raczej dobry :)szczelaj do RDA(normalnych ludzi)a potem zostaniesz na stale Na'Vi ;)