Czyżby znowu komuś zachciało się kasowanka... Ehhhhh... A ja tam czekałem na czyjąś odpowiedź...
BUHAHAHAHAHAHAHAHA!! To samo zauważyłem. Widocznie moderatorom już się znudziły wypociny tego szczyla Victora Fw i postanowił ukrócić jego cierpienia.
Swoją drogą dziwię się, że tamten temat tak długo wytrwał. Widocznie sami moderatorzy mieli polewkę z Victora, czytając jego desperackie posty, że nie chcieli aż tego usuwać :-).
Sprawdza się stara zasada...
Jeśli chcesz porozmawiać za forum Avatara, to zaraz i tak twój temat zniknie zanim doczekasz się odpowiedzi... albo na dole listy pod natłokiem innych często trollowskich tematów, albo skasowany przez moderację.
Ani ja XD. Hehehe dobra, ja się zmywam z tego tematu bo za chwilę Victor Fw się z nami "rozprawi po swojemu".
Kurczę, a mogłam wkopiować swoją wypowiedź do notatnika w razie czego...
Eh, róbcie co chcecie, ale piractwa wytępić się nie da :P
Oho... Widze, że moderacja śpi na razie... Czyli happy hour dla zakładania tematów i nabijania postów xD
tzn. Śpi bo jeszcze tego nie skasowali, a powinni, prawda? W końcu tak nakazuje regulamin xD
Ja tam piractwa nie popieram, ale Petroniusz i inni obczajcie to:
http://www.filmweb.pl/topic/1337947/Good+things+come+to+those+who+wait.html
niezła rzecz...
Ja też za piractwem nie jestem, ale z czasem zrozumiałem, że to trochę jak wypożyczanie książek z biblioteki.
"poziom cenzury w Polsce sie zwieksza , co widze to poranna toaleta niedzisiejsza "
No i ja się tyle o filozofii tam napisałem. ;D I następnym punktem w mojej filozofii bedzie to, że to moderatorzy są panami tego forum i mogą sobie kasować jeśli uznają coś za bezsensowną dyskusję. Patrzcie jak idea wolnego internetu sypie się w posadach. Piractwo jak było tak i jest, a płyty z filmami kurzą się na sklepowych półkach. Czasami tylko ktoś sobie przejdzie, przeczyta opis, zostawi swe odciski palców na pudełku i zdziwiony wysoką ceną wyjdzie ze sklepu z niczym.
Jestem ciekaw, który geniusz wpadł na pomysł skasowania takiego tematu. To nic, że zakładają po 100 identycznych tematów ( Oral be / Anal cacy ), to nic, że zasypują forum tematami : ej , patrz - zassaj ten film z tchórzofretka.pl ), to nic, ze nie było tam nawoływania do piractwa a raczej wywazona dysykusja a w czesci "dyskusja", bez obelg.
Przyszedł jakiś , wk..wił sie ( bo mu nie nagrodzili "Tanczącego z Niebieskimi" Oscarem ) i wyj...ał temat do kosza.
Dno , administratorze.
W sumie to ja ich rozumiem i zdaj sobie sprawę z tego, że mają naprawdę trudną pracę. Zobacz ile decyzji muszą podejmować kasując te tematy. Zobacz ile czasu zabrali im tacy idioci jak pmp i jemu podobni zakładacze kretyńskich tematów. Pomyśl, że Avatar nie jest tutataj jedynym filmem. Pmp śmieci też na forum Alicji...
" Zobacz ile decyzji muszą podejmować kasując te tematy. Zobacz ile czasu zabrali im tacy idioci jak pmp i jemu podobni zakładacze kretyńskich tematów."
To ironia. Nie ?
Mógłbym to kupić gdyby kasowali pojedyncze posty ( kiedys tak robili ) a nie wywalali całego tematu.
Ale jaki jest sens w wywalaniu pojedyńczych postów skoro są one cześcią dyskusji. Później ktoś czyta taki temat i nie wie o co chodzi? Zresztą temat o piractwie to nie temat na forum Avatar'a. To był zwykły offtop.
Zawsze możesz zostać moderatorem forum. Moja koleżanka była moderatorem na zwykłym, lokalnym forum miasta i mówiła mi, że ta robota jest trudna. Filmweb to nie jest jakieś tam małe forum tylko największy portal filmowy w Polsce.
A właśnie, że nie kasują tych tematów.
Rozejrzyjcie się po stronie Avatara i zauważycie nad tematami forum, ile to tematów zostało założonych na nim o Avatarze-tysiące :)
Na głównej stronie są wyświetlane te, które w danym momencie są najbardziej aktywne :)
I tym akcentem skończylibyśmy tematy znikania postów, gdyż one nadal są-wystarczy poszukać :D
Poza tym, można obserwować tematy i wtedy także się przekonacie, że one tylko z głównej strony znikają, nie zaś z serwera ;)
Proszę o zamknięcie tematu i dziękuję za uwagę :)