tak mozna okreslic to gówno ,po dwóch trailerach.To nie jest film si-fi
Tylko chłam dla nastolatków,które pewnie zwalą się kupa do Imaxów na te badziewne 3d.Ide po raz kolejny obejrzeć Star warsy które sa o generacje lepsze d tego chłamu.
Po prostu padłem i leżę;)
Czysta prowokacja, żadnych argumentów, autor jest "miszczem kina".
Heh mistŻ kina przez małe m i duże Ż.Ja sie akurat wybieram do IMAX'a i wierze ze film bedzie zaje**sty a nawet więcej.
Czytam twoje posty i dochodze do wniosku ze mam do czynienia z osobnikiem z rozstrojem umysłowym który myli uzytkowników.
Zresztą fanboye Camerona juz napewno okrzykneli ten szjas arcydziełem.To nic nisz tylko gówno dla nastolatków z rozstrojem umysłowym.Romantyczna historia bzykania wśród rasy smerfów nie jest dla mnie.
Wiemy, wiemy, twoisa woli romantyczną historię bzykania wśród rasy gunganów. Tylko nie przesadzaj z miętoszeniem swojego jar-jara przy oglądaniu, bo oślepniesz i nie będziesz mógł zobaczyć, jaki Avatar jest beznadziejny.
dobry jesteś, mamroczesz coś o bzykaniu mimo iż w filmie go nie ma, tak samo nie ma smerfów. Jesteś widocznie upośledzony i masz omamy dziecko.
Już bez ironii -Wy*****alaj stąd i nie wracaj, bo to jest tragedia co tu się wyprawia. Nie chcę być chamski ale tacy jak ty doprowadzają mnie do tego stanu.
Mnie również. Włazi jakiś pojeb i na dzień dobry pierdoli, że chłam, nastolatki, itd i właściwie prosi się o to aby go zbluzgac.
Chcecie żeby troll zniknął? Nie pomoże tu ani cięta riposta, ani inteligentna odpowiedz, ani tona najbardziej rzeczowych argumentów. Tacy ludzie żywią się odpowiedziami pod swoimi postami, jakiekolwiek by one nie były i jedyną rzeczą która ich zniechęci do odwiedzania danego forum jest to, że po prostu nikt na nich nie będzie zwracał uwagi. Wtedy podwiną ogon i wrócą do nory w ciemnych zakamarkach swojej świadomości i będą płakać że nawet dla anonimowych ludzi na forum nie są ważni.. So sad.
Więc następnym razem wiecie co robić :)
A mi się założyciel tematu podoba... W kilku słowach streścił fabułę filmu...;)
Rispekt:D
Też pokładałem spore nadzieje w tym obrazie, ale po dwóch trailerach jestem więcej niż zawiedziony
merfeo, no i h*j, na trollu jakoś wyżyć się trzeba... szlag mnie trafia jak widzę takie wypowiedzi.
Wiedże że tu cała populacja bękatów smerfo-koni się odzywa.I bezsensy pisze o trolach
Odynus litości! Skoro już musisz zaśmiecać fora swoimi genialnymi postami to chociaż miej litość dla czytających je internautów i pisz poprawnie.
Twoje "wiedzże" i "nisz" mnie po prostu rozwaliło. Mam nadzieję, że to kolejna manipulacja z Twojej strony. Jeśli nie... no cóż, może pora siąść do książek.