7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823178
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Ilu z Was...

użytkownik usunięty

...założyło konto tylko po to, aby "podzielić się wrażeniami" po Avatarze? (pytam z czystej ciekawości:))

ocenił(a) film na 10

No przyznam sie bez bicia, ze film tak na mnie podzialal ze zalozylem kato tylko po to, zeby podyskutowac z fanami flimu;]

ocenił(a) film na 10

Konto założyłem jakies pół roku wcześniej i napisałem posta pod "Antychrystem". Potem miałem przerwę półroczną w udzielaniu sięna filmweb i dopiero Avatar sprowokował mnie do aktywnego forumowego życia.
p.s.
A wczoraj byłem na Avatarze po raz trzeci w kinie :)
Wciąż wzbudza emocje.

ocenił(a) film na 10
sprocket73

Zaloze sie ze jakbys za 25 lat zobaczyl jeszcze raz ten film, tez bedzie wzbudzal emocje... Jest poprostu perfekcyjny.

ocenił(a) film na 10

Od dłuższego czasu miałem ochotę po udzielać się na forum filmwebu(ale nie chciało mi się zakładać konta), Avatar przechylił szalę.

Nezumi

Ja także zarejestrowałem się po Avatarze, bo chciałem podzielić się wrażeniami.

ocenił(a) film na 9
Solidus_Snake

Od jakiegoś czasu chciałam założyć tu konto, a gdy obejżałam AVATARA w kinie stwierdziałam ze muszę!!!!!

użytkownik usunięty
aniksia

Mmmm... Ok, ok dzięki wszystkim wpisanym za "przyznanie się":) Ktoś jeszcze założył konto tylko "dla" Avatara?

Kochanieńki,a co w tym dziwnego ...ludzie zakładają konta tylko po to żeby ze mną pogadać ... ;) a Ty takie mecyje... ;P

użytkownik usunięty
baszarteg

Wiedziałem, że ktoś się kryje za całą tą sprawą! A już prawie uwierzyłem, że chodzi o Avatara a nie o Ciebie... ;]