PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 818 tys. ocen
7,4 10 1 818024
6,8 90 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Nie kręcił mnie Brad Pit, nie ruszał mnie Pattinson, nie podobał się Johny Depp ani żaden inny hollywoodzki piękniś i byłam z tego powodu dumna... a tu nagle bammmm.... na łopaty rozwalił mnie niebieski 3-metrowy ultraseksowny (i nieprawdziwy) Jake Sully.
Widzę, ze jest mnóstwo facetów oczarowanych Neyriti. Rozumiem was, serio!
Nie wiem do końca, co takiego jest w tych ludziach Navi, ale jednak coś jest.
Co mi się podoba w Jake'u? Najpierw ujął mnie swoją spontanicznością, taką dziecięcą radością, uśmiechem, szalonym biegiem podczas wypróbowania nowych nóg i sposób w jaki upajał się smakiem owocu, potem przezabawnie walił łapami po tych świecących grzybach i wiele innych scen z dużą dawką poczucia humoru. Jednym słowem zachowywał się jak dziecko w krainie czarów. Bardzo to było urocze.
Po jakimś czasie Jake robi się niezwykle męski, zdecydowany, silny i do tego nieziemsko zmysłowy. Sugestywne, hipnotyzujące spojrzenie jego głęboko osadzonych oczu i czarujący uśmiech naprawdę na mnie zadziałały.
Gdzieś na forum przeczytałam opinie jakiejś pani, że widziała urywki filmu w wideoklipie Leony Lewis i stwierdziła, że Jake wydaje się być nieśmiały jak prawiczek ;) Oj nie. Erotyka może i jest delikatna i zamaskowana, bo nie wypadałoby inaczej w filmie od lat 12. Ale ja swoje widziałam ;)
Widziałam, jak Jake męskim, zmysłowym ruchem przygarnia do siebie Neytiri, widziałam jak dosłownie sekundę przed wyszeptaniem "ale ta kobieta musi także wybrać mnie" prawie niezauważalnym ruchem zwilża sobie wargi językiem co zdradza intencję pocałunku. Niby taka mała rzecz, ale jednak mnie przyprawiła o dreszcz ;) Subtelna i niezwykle zmysłowa erotyka... :) Wyobraźnia mi podziałała, oj podziałała.
(Sory, z natury romantyczka jestem i takie rzeczy zawsze widzę)

Generalnie uważam że Sam Worthington naprawdę świetnie zagrał swoją rolę, zadbał nawet o drobne szczegóły, które nadają postaci "prawdziwości". Brawo. Ja to kupiłam.
Hmmm, tak w zasadzie to bardzo podoba mi się nie tylko Jake ale i Sam ;)

Jeśli ktoś poczuł się zniesmaczony moim postem, bardzo proszę zignorować i nie pisać niekulturalnych odpowiedzi. Temat kieruję do innych babek, które są oczarowane posatcią Jake'a...Halo, jesteście tam?
(tak na marginesie, mam prawie 30 lat;)

ocenił(a) film na 10
ObiWanKenobi444

Ale będziemy w czołówce!
Może vice?
To też jest coś.
:)

ocenił(a) film na 10
Iwonka

tak jestem mezczyzna ;) .

ocenił(a) film na 10
national

Miło mi! Fajny z Ciebie Gość !
Jak tu wrócą Izabelka i inne to dopiero się zdziwią? Prawda?
To ich ulubiony ( i mój troche też) temat.
Ogłosimy REKORD!

ocenił(a) film na 10
Iwonka

Tu sie przynajmniej cos dzieje i mozna sobie normalnie pogadac. Kazdy tu zagladnie. I fan, i troll i anty

national

troll chce spławić ten temat , kontunuacja nie pójdzie znów , ten temat trza udupić

ObiWanKenobi444

Temat o dochodach Avatara ma już 3 części z czego 2 maja po 1000 postów. Oprócz tego było parę innych tysięcznikow, zaraz dojdzie tn.

ocenił(a) film na 3
coco222

Depp jest hollywoodzkim aktorem, aczkolwiek nie zachowuje się tak. Mieszka we Francji :D
Poza tym Johnny jest o wiele bardziej seksowny od Sama (a zwróćmy uwagę na jego wiek. Depp bardziej przystojny i seksowny od Sama, aj smutne, smutne (dla fanów niebieskich ludziów oczywiście;).
Oooo tak, odezwałam się ja - fanka Johnnego Deppa. Czekam teraz na zjechanie mnie przez fanów Avatara *.*

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

O kurde, co to za temat :D? I po co ktoś to znowu podbijał, skoro data założenia wskazuje na skamielinę...?

ocenił(a) film na 3

"I po co ktoś to znowu podbijał, skoro data założenia wskazuje na skamielinę...?"

Tak sobie :D

coco222

Szkoda że tak późno tu trafiłam.....super temat Coco222 jakbyś czytała mi w myślach
też przeżyłam fascynację Blue Jake'em .... :-) i wydawało mi się że coś ze mną nie tak :D
przeczytałam prawie 90% Waszych wpisów, szkoda że temat już umarł... :-(
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Roselyn

Witam!
Chcę powiedzieć, że temat wcale nie umarł- właśnie jest tu częśc bodajrze 9- pt Jake Sully. który jakiś czas temu założyłam. jeszcze w starym Filmwebie.
Ten nowy FILMweb to wcale mi się nie podoba! Wolno chodzi, nie wiadomo kto jest on line , czasem to w ogóle nie można nic napisać, bo opcja "odpowiedz" się nie uaktywnia. !!
No kicha po prostu, żeby nie powiedziec dosadniej.
Zróbcie z tym coś !!
Starzy fani sie wykruszają i tak! NIe możemy sie odnaleźć w tym nowym, Filmwebie.
POza tym w ogóle nie moża wejść normalnie na forym Avatara.
Jak napiszę- w okienku "szukaj"- Avatar- to nic,po prostu nic mi się nie wyświetla.
I to ma być lepiej???
Pozdrawiam.

Iwonka

Witajcie :)
rozumiem że ten temat dał początek wszystkim częściom Jake Sully :D
ja jestem strasznie w tyle z tym wszystkim niestety :( a tak sie właśnie zastanawiałam bo w tamtych czegoś brakował, i proszę znalazło się brakujące ogniwo :D
pozdrawiam :)

coco222

Witam-I see you :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

I see You!
Jak dobrze Cię widzieć!
No niemożliwy jest ten nowy FILMWEB.
U mnie jakoś się zawiesza. Nie zawsze mogę wejśc i spokojnie odpowiedzieć. Czy wszyscy tak mają?
Ale w miare możliwości, z przeszkodami można ostatecznie porozmawiać. Wymaga to jednak pewnej determinacji. Ot co!

Iwonka

ciebie tez milo widziec Iwonka :)Jesli masz problemy to wejdz na "Przewodnik po nowym FilmWebie"i moze on ci pomoze .Jest opcja ze nie jest on(new FW)do kocna dopracowany poniewaz jest to wersja Beta wiec moze wrocimy do starej albo ta ulepsza :)Co tam slychac Iwonko dawno nie rozmawialismy ?

coco222

lecz się

ocenił(a) film na 10
coco222

Zgadzam się z założycielką tematu, Jake Sully jest boski i baaaardzo sexy!!!!

isofix

"Jake Sully jest boski i baaaardzo sexy!!!!"

gdy jest człowiekiem, czy gdy jest kotem? :]

isofix

Rozumiem, że Avatar może się podobać, ale to co Wy tu wypisujecie to jest chore. Leczcie się! Shrek też Was podnieca? Na widok animowanego Freda Flinstona robi wam się mokro? Radzę odwiedzić specjalistę zepsute nastolatki...

Vaylander

wyluzuj gacie

ocenił(a) film na 10
Vaylander

Dlaczego uważasz, ze ten film oglądają tylko nastolatki??

isofix

to pird...olony mutant ja kożna w nik się kochać? To chore!!!

MilesQuaritch

a co ma kolor skóry do atrakcyjności?

Vaylander

a co ma kolor skóry do atrakcyjności?

Fuck_Tyler.com

Dlaczego głupia Izabelka (ta prawdziwa) milczy?

MilesQuaritch

bo się pod nią podszywają trolle.