7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823178
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

We wiadomościach filmwebu znalazłam info, że 11 tygodni, ale czy dotyczy to Polski? Ogólnie jak długo zwykle filmy są wyświetlane w IMAX-ie - tak orinetacyjnie np. 2 tygodnie czy raczej 2 miesiące? Proszę o odpowiedź jeżeli ktoś się orintuje.

ocenił(a) film na 9
Veniqua

gdyby zakończyli emisję po 2 tygodniach to by była katastrofa - Polacy by roznieśli kino w drobny mak :P

ocenił(a) film na 8
Veniqua

Zasada jest taka, że jak film dużo zarabia to jest wyświetlany. Taki np. Titanic był w kinach prawie rok. Przecież żaden dystrybutor nie stwierdzi, że teraz wycofuje film mimo, że zarabia sporo kasy. Tak jak i kina nie zaprzestaną go grać w takim wypadku. Jak długo są wyświetlane filmy w IMAXie nie mam pojęcia, ale na pewno nie tylko 2 tygodnie.

ocenił(a) film na 5
Veniqua

Myślicie, że na Walentynki będzie jeszcze grany w kinach?

ocenił(a) film na 5
Veniqua

Myślicie, że na Walentynki będzie jeszcze wyświetlany w kinach w Polsce?

ocenił(a) film na 10
mdegorski

Na 100% będzie wyświetlany jeszcze kilka dobrych miechów. Wystarczy zerknąć na rezerwacje w kinach. To co się dzieje w weekendy a nawet w tygodniu wieczorami jest niesamowite. Ten film nie zwalnia a na walentynki zapewne przyśpieszy.

ocenił(a) film na 9
black_hole_1981

avatara wyświetlają teraz w multikinie z większą częstotliwością niż na początku xD - tylko 2d było przez 3tygodnie, ale 3d jakoś nie słabnie - nadal sala 1 (i inne) - czyli druga w kolejności od największej xD

ocenił(a) film na 10
Tanceflam

Jeżeli mówisz o multikinie na ursynowie to można tylko żałować że nie wyświetlają go w 7 w 3d. Na szczęście Złote tarasy to tylko 20 min metrem.

black_hole_1981

aKTUALNIE NA aVATARA 3D PRZYCHODZA PEłNE SALE W WEEKENDY. A w Imaxie przynajmniej w Krakowie zeby miec dobremiejsca trzeba rezerwowac z jakims 2 tygodniowym wyprzedzeniem . mysle ze film bedzie jeszcze na ekranach dobre 2 miesiace . Poniewaz w marcu do kin wchodzi "Alicja w Krainie czarów "

ocenił(a) film na 10
Krzyzak96

Nie wiadomo jak będzie przyjęta Alicja. Jak będzie słaba frekwencja to po kilku tygodniach ją zdejmą. Poczekamy zobaczymy.

ocenił(a) film na 9
black_hole_1981

wiem że 20 minut metrem ale ja mam 15minut piechotą (z domu) ze sklepem po drodze (bo cola jest 20x tańsza xd)... a w 7 przez 2 pierwsze tygodnie leciała wersja 2D... - tylko nie wiem czy tam mają projektor cyfrowy, bo żaadnego filmu tam nie wyświetlali... (no dobra - harry potter and the half'blood pronce (6) subtitles było niby cyfrowe) ale też ekran polaryzacyjny do okularków polaryzacyjnych 3d chyba musi być*...

* nie wiem nie znam się w razie czego...

ocenił(a) film na 9
Tanceflam

15min piechotą na metro imielin w razie czego...