7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Czy Jake został na zawsze w ciele tego swojego Avatar'a ? Bo ja własnie tego nie wiem :D
Ale film jest po prostu odjechany <3<3 Kocham go <3<3

ocenił(a) film na 10
AtramentoweSerce

Tak, został - w końcu, ostatnią sceną filmu jest, jak otwiera oczy w swoim Avatarze. :3

ocenił(a) film na 8
sandy97

No, też fakt, ale nie byłam pewna :D A co do tej ostatniej sceny, to ona mnie najbardziej zachwyciła.Świetnie to wymyślili.Tak trochę tajemniczo ale i super <3 :D

ocenił(a) film na 1
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
UPADLY_WIDZ

Trololololololo.................

ocenił(a) film na 1
nevso

no jestes hejterem, takich jak ty powinni banowac

UPADLY_WIDZ

to było do ciebie całokształcie idiotyzmu

ocenił(a) film na 8
sandy97

Dziwne że ludzie pozwolili mu zostać na Pandorze jako avatar. Przecież na końcu pokazali że ludzie się stamtąd wycofali. Wydobycie surowca wstrzymano. Została chyba tylko grupka pokojowo nastawionych naukowców.

Ja nie zajarzyłem jednej rzeczy - jak się porozumiewali mieszkańcy Pandory ze sobą. W ostatnich scenach główny bohater (jako avatar) gadał jakby to naszyjnika i tak porozumiewał się z Neytiri. Co to było? Mikrofon? Przecież oni nie używali technologii.

ocenił(a) film na 7
Penguin27

Nie rozumiem pierwszej części twojej wypowiedzi, dlaczego ludzie mieliby nie pozwalać mu na pozostanie na Pandorze ? Co do drugiej części, to były to zapewne naszyjniki z bazy ludzi, ale mogę się mylić.

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

sądzę, że ostatnia scena przedstawia to, jak Jake na zawsze pozostaje na Pandorze i staje się Na'vi. jak dla mnie film świetny, kocham go ♥

ocenił(a) film na 8

ja też :D już nie mogę doczekać się kolejnych części <3

ocenił(a) film na 1
AtramentoweSerce

podobno maja nie powstać

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

Podobno ktoś stworzył tachiony w swojej piwnicy.

ocenił(a) film na 10
UPADLY_WIDZ

Jaki by był sens w zabijaniu kury znoszącej złote jajka? Następne części MOGĄ BYĆ opóźnione, ale na pewno powstaną.

ocenił(a) film na 1
sandy97

brak pomysłu na fabułe podobnie jak to sie mialo w 1 czesci

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

ja też :*

ocenił(a) film na 7
AtramentoweSerce

Film jest bardzo przeciętny, a fabuła to już ....no właśnie - fabuła skradziona z filmu Pocahontas (i kilku innych) obtoczona pięknymi efektami.

ocenił(a) film na 8
MagdalenaPatterson

co to ma wspólnego z Pocahontas to doprawdy nie wiem.

ocenił(a) film na 7
lia_13

Obejrzyj sobie Pocahontas. Zrozumiesz.

ocenił(a) film na 8
MagdalenaPatterson

Aha i teraz zaczęłaś komentować wszystkie moje wpisy?
Z resztą... Jak można zauważyć w każdym filmie jest jakiś skrawek fabuły pochodzący z innego filmu.
Oceniłam całokształt. Warto zwrócić uwagę na efekty, które są po prostu świetnie, do tego obsada i gra aktorska (która wypadła dobrze), no i pomysł.

ocenił(a) film na 7
AtramentoweSerce

Bo mnie rozbawiłaś, chciałam zobaczyć, co jeszcze oceniłaś ;)
Jest skrawek, ale nie przerobiony cały scenariusz.

ocenił(a) film na 8
MagdalenaPatterson

Wywnioskowałam, że musiałaś się uśmiać.