7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822145
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Właśnie wróciłem z seansu na godz.20.00 i strasznie w tym filmie zdenewowali mnie ludzie (ci prawdziwi nie Navi) Była taka piękna Pandora, ogromne drzewo dom tych niebieskich to ludzie pasożyty jak zwykle musieli wszystko zniszczyć wjechali swoimi walcami i wszystko zniszczyli. Najbardziej denerwował mnie ten pułkownik czy jakoś tak co zginął jako ostatni. Nie wiem na ch.... oni chcieli tych Navi wypędzić z tamtąd i niszczyć przepiękną krainę. Ludzie to tylko nadają się do niszczenia wszystkiego co ładne. Wycinają lasy itp. Niszczą przepiękne krajobrazy ale i tak póżniej za to zapłacą. Ogółem do filmu miałem dużo większe oczekiwania. 3D strasznie się rozmazywało (może to wina kina) a efekty wcale nie były takie wspaniałe. Końcówka najlepsza jak ludzie dostawali a w środku troszkę mi się nudził. Ogółem mnie zawiódł myślałem że będzie lepszy od 2012 ale nie był.

ocenił(a) film na 9
Johny999

Czyli mamy do czynienia z kolejnym znawcą kina :) Sorry ale przytłoczyłeś mnie tym ostatnim zdaniem.

ocenił(a) film na 6
Johny999

"Ogółem mnie zawiódł myślałem że będzie lepszy od 2012 ale nie był."
Jestem raczej Antyfanem Avatara, ale tym tekstem mnie rozbawiłeś.

"Właśnie wróciłem z seansu na godz.20.00 i strasznie w tym filmie zdenewowali mnie ludzie (ci prawdziwi nie Navi) Była taka piękna Pandora, ogromne drzewo dom tych niebieskich to ludzie pasożyty jak zwykle musieli wszystko zniszczyć wjechali swoimi walcami i wszystko zniszczyli. Najbardziej denerwował mnie ten pułkownik czy jakoś tak co zginął jako ostatni. Nie wiem na ch.... oni chcieli tych Navi wypędzić z tamtąd i niszczyć przepiękną krainę. Ludzie to tylko nadają się do niszczenia wszystkiego co ładne. Wycinają lasy itp. Niszczą przepiękne krajobrazy ale i tak póżniej za to zapłacą."
To teraz uświadom sobie, że to wszystko nie wydarzyło się naprawdę. Ja wiem, że ty to widziałeś, ale mówię ci - to fikcja!
Jeśli uważasz ludzi za takie straszne pasożyty - czym prędzej chwytaj za nóż! Myślę że najsprawiedliwszym rozwiązaniem jest harakiri, naprawdę.

Johny999

"Nie wiem na ch.... oni chcieli tych Navi wypędzić z tamtąd i niszczyć przepiękną krainę."
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. 20 milionów za kilo, a pod ich wioską było w ch.. tego surowca wartego miliardy dolarów jak nie biliony.

Johny999

Ale mi chodziło o to że ludzie naprawde wszystko niszczą np. budują coś w górach niszcząc całkowicie krajobraz. I tak samo jak w Avatarze wchodzą tam gdzie nie powinni. I nie rób ze mnie głupka wiem przecież że to fikcja . A to że był gorszy od 2012 to moje zdanie i mi się Avatar nie podobał nie wszystkim musi się podobać, każdy ma inny gust więc nie podważaj mojego.

ocenił(a) film na 8
Johny999

Mój drogi, nie przejmuj się tymi złośliwymi docinkami. Po tym co piszesz, wnioskuję, że jesteś mniej więcej w wieku mojego 14-letniego syna.
Co więcej, jesteś wrażliwym młodym człowiekiem i nie wstydzisz się swoją wrażliwością podzielić z innymi. Swoją drogą, mnie też (i jak sądzę tych którzy cię tutaj wyśmiewają) przygnębiły te same sceny, o których napisałeś.
Pozdrawiam cię i najważniejsze:
nie przestawaj chodzić do kina!;)

użytkownik usunięty
zatracony

prawda jest taka że sam nie masz syna gdyż nie ukończyłeś jeszcze 12 lat ale co tam w internecie możesz być nawet 1000 letnim supermanem

ocenił(a) film na 8

No tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka

ocenił(a) film na 10
Johny999

Jak nie zrozumiałeś tego filmu to polecam Zagubioną Autostradę albo inny film Lyncha, tylko nie wiem czy przeżyjesz... A ogólnie mam pytanie co do jakości 3D. Ja byłem w poznańskim IMAXIE i obraz był elegancki. Nie byłem wcześniej na seansie 3D więc nie mam porównania... Jestem tylko ciekawy jak film się prezentuje na zwykłym ekranie (cyfrowe 3D czy jakoś tak, nie IMAX) w porównaniu do IMAXA? Był ktoś może na 2 różnych seansach?

ocenił(a) film na 7
Johny999

2012 w porównaniu do avatara to kicz mimo że może bardziej prwdopodobny to jednak to był najgorszy hollywoodzki chłam z mnóstwem nieprawdopodobnych sytuacji i beznadziejnymi komicznymi scenami. W rzaden sposób nie można porównywać tych dwóch filmów bo jedyne co w 2012 może przyciągać to tematyka natomiast reszta (może oprócz efektów) jest niegodna uwagi

ocenił(a) film na 9
Johny999

ludzie to nie tylko pasożyty... ale też bydło...

które w kinie kopie fotele i żre rodzynki w czekoladzie

Johny999

2012 lepszy od AVATARA BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

użytkownik usunięty
MALKO

no bo jest lepszy a na pewno ciekawszy

ocenił(a) film na 8

dobre

użytkownik usunięty
zatracony

no cóż to że masz wypaczony gust to już twoja sprawa

ocenił(a) film na 8

Hmmmm ciekawi mnie, po huk sie wypowiadasz w tematach zakładanych parę lat temu?