Ostatnio myśląc sobie ile czasu jeszcze Avatar będzie grany w kinach wpadłem na szatański z lekka pomysł. Nakłoniła mnie do tego myśl o tym, jak dziwnie będzie, gdy już nie można będzie pójść na to arcydzieło do kina. Ciekaw jestem tutaj opinii fanów. Więc, co myślicie o pomyśle aby jakiś czas po tym (niestety to nieuchronne) gdy już Avatar nie będzie grany w kinach napisać jakąś petycję czy coś takiego do szefostwa CC czy imax-a o ponowne kilkukrotne wyświetlenie Avatara. Wiem, że to głupie, ale żal mnie w sercu ściska jak sobie pomyślę że to się kiedyś skończy, że już nie zobaczymy Go więcej w kinach... Jestem ciekaw Waszych opinii. Piszcie!
Teraz, kiedy mają cyfrowe kopie, powinni zrobić taką usługę jak film na
życzenie:
Za powiedzmy 1000-2000 zł możesz zamówić sobie wyświetlenie w sali kinowej
dowolnego filmu, np. Avatara w 3D, cała sala o pojemności 200 miejsc do
twojej dyspozycji na te 3 godziny. Możesz zaprosić ile ludzi chcesz.
To byłby dobry pomysł. Wszyscy zainteresowani widzowie byliby zadowoleni, a kino by zarobiło trochę pieniążków :) obopólny zysk jak nic! :) ciekawe czy coś takiego jest możliwe.
Mój jest w dobrym stanie, nie trzeba go wymieniać. Pomyśl najpierw o swoim bo przeglądając Twoje posty zdaje mi się że warto by było. A tak pozatym jak Ci się nie podoba ten temat to się nie wysilaj niepotrzebnie bo trzeba będzie szybciej wymienić Twój mózg. A tak na marginesie to Twoje chamskie odzywki świadczą tutaj także o Twojej kulturze, więc popracuj nad tym. Nie chciałem być niegrzeczny ale z niektórymi widzę inaczej się nie da. Nie pasuje Ci temat - to się nie wpierniczaj na siłę!
hmm..... i znow ;/ dziękuje ze czytales moje posty ;] a napisałem tylko
dlatego tak że zakładacie bzdurne tematy ;] widze jestem samotny w tey
walce z dziecmi avatara ;] ale nie uwazasz ze ten topic jaki zalozyles jest
troche przegiety i nawet jak zlozysz tą swoją petycje czy jak to zwał i tak
cie będą mieli gdzieś;]
Hehe, kolejny antyfan troll, jak miło :) niestety byłem zmuszony czytać Twoje bezsensowne wypowiedzi bo czytam większość tematów na tym forum. A to że według Twojej opinii jestem dzieckiem Avatara to mi lotto :) cieszę się że są tu też inni ludzie którzy mimo to że nie przepadają za arcydziełem jakim jest Avatar potrafią uszanować cudze zdanie, bez idiotycznych wpisów (jak Twój), a ponadto cechują się dosyć wysoką kulturą osobistą. Niestety Ty do nich nie należysz. Ale cóż, niektórzy się powoli uczą. A pozatym nie wiesz tego jaki mógłby być efekt po ewentualnym złożeniu takiej petycji, więc nie mów za innych. Dobrze że takich jak Ty jest mniejszość :) Jak wymyślisz coś ambitniejszego niż większość Twoich dotychczasowych postów to pisz śmiało! Jestem zawsze otwarty na konwersacje z ludźmi! :) Na razie znikam bo sesja nie czeka na studentów :)
Mam nadzieję że będzie grany do wakacji :)
Przy czym jak dojdzie do tego że będzie grany tylko w weekendy, to masakra będzie dostać dobre miejsce :/