7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823519
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Mówcie sobie...

ocenił(a) film na 10

Możecie mówić, że ten film to gniot, że fabuła jest do niczego, i co tam jeszcze chcecie. Ale spójrzcie na średnią tu na FilmWebie czy chociażby na IMDB. Ja potwierdzam wysokie średnie głosów, ponieważ uważam, że ten film jest jak przepiękna baśń, która powinna nie mieć końca. To jest podróż przez cudowny świat, a wszyscy oglądający identyfikują się z postaciami tej historii. Kiedy byłem w kinie widziałem masę ludzi w prawie każdym wieku i wychodząc z sali po seansie nie usłyszałem złego zdania o filmie. Więc mówcie sobie, że dzieło Camerona jest filmem kiepskim czy nawet koszmarnym. Ja wiem swoje. 10/10

ocenił(a) film na 10
bercik324

Zgadzam się z tymi wcześniejszymi słowami film Avatar jest czymś niesamowitym zjawiskowym krytycy się znajdą ale to nic najważniejsze jest to że wielu ludziom się podobał i sam fakt tego jak Cameron pokazał człowieka. Pokazał ludzi w realnym świetle mam nadzieje że nigdy nie uda nam się znaleźć innej planety poza nasza na której jest życie bo będziemy chcieli za wszelką cenę coś zmienić jeżeli nam tylko się coś nie spodoba a ciekaw jestem jakbyśmy się czuli gdyby to nas odkryto i chciano nami zawładnąć? brawo za ten film bo jest niesamowity zarówno pod względem fabuły wątku miłosnego i innych a jeżeli ktoś go nie lubi to trudno jego sprawa.

ocenił(a) film na 10
bercik324

Powiedzcie kto inteligentny na forum, gdzie są setki jak nie tysiące osób może pisać o filmie że do dupy, ze gniot a ci, którym się podobało to bezmózgowia, ciemna masa itp itd ....
jasno widać jak na dłoni jaki poziom rozwoju sobą reprezentują, zatem nie warto ich w ogóle brać pod uwagę.
Jak czegoś nie rozumiem lub mi się nie podobało to najzwyczajniej nie komentuję, żeby się nie narazić na ogólną śmieszność.
Sama średnia nic nie mówi, mówią za to setki głosów za tym tych, którzy go zrozumieli i dotarł im głęboko do środka.
Jak to gdzieś ładnie ujęto: pełnego kubła już nie napełnisz a że kubeł sianem wypchany to już inna sprawa.
10/10 jak żadnemu innemu.

bercik324

Muszę przyznać,że dawno nie czytałem tak bzdurnej i amatorskiej recenzji.Administratorzy strony Filweb powinni baczniej przyglądać się,co wypisują użytkownicy,zanim cokolwiek opublikują.

ocenił(a) film na 10
UFOLOG

Bo to nie miała być recenzja, a jedynie info kolego ;]