Mam pytanie do fanów Avatara czy w pandorskim(nie jestem pewien odmiany)
był jakiś % tlenu? Czystego O?
Deklarowane wartości to: CO2 ok 18%, ksenon 5%, reszta to tlen i azot w proporcjach zbliżonych do ziemskiej atmosfery.
Ooooo, witaj Piłkarski Wojowniku, kopę lat :D. Co słychać po ciemnej stronie mocy?
a u mnie wszystko ok ;-) jutro zdaje mature z polskiego wiec sie ucze a co u ciebie ??
Maturę z polaka?? Ooooo kurczę, aż mi wspomnienia odżyły :D. Ja sam przed kilku laty byłem dzielnym maturzystą w garniaku :D. Miałem, o ile dobrze pamiętam, jakoś w okolicach 70%...
A poza tym stara bieda - pracuję, ćwiczę, czytam, opieprzam się, uczęszczam do kilku "zrzeszeń", zapisałem się nawet do DKF'u ;-).
A jakże :D. Na tym forum, jak to ujął MilesQuaritch, pełnię funkcję takiego Ursusa - Antytrolla ;). Już mi się oberwało za to od moderacji więc muszę być nieco bardziej stonowany ;D.
Ustny polak? Ale to sobie bez problemu poradzisz, u mnie jak pamiętam to wszyscy pozaliczali, bez wyjątku, nawet sporo maksymalnych not padło.
Oby tylko nie zjadła trema, to dasz radę. Najważniejsze zachować spokój, a wtedy wszystko samo pójdzie, nawet jeśli nie umiesz na pamięć całego tekstu. Bo jeśli się zrobisz spięty, możesz zapomnieć w dowolnej chwili, co miało być dalej, a tak, będąc opanowanym, ładnie utrzymasz się tematu ;-).