7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Mam pytanie do fanów Avatara czy w pandorskim(nie jestem pewien odmiany)
był jakiś % tlenu? Czystego O?

ocenił(a) film na 10
Destr0

Deklarowane wartości to: CO2 ok 18%, ksenon 5%, reszta to tlen i azot w proporcjach zbliżonych do ziemskiej atmosfery.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Ooooo, witaj Piłkarski Wojowniku, kopę lat :D. Co słychać po ciemnej stronie mocy?

użytkownik usunięty

a u mnie wszystko ok ;-) jutro zdaje mature z polskiego wiec sie ucze a co u ciebie ??

użytkownik usunięty

Maturę z polaka?? Ooooo kurczę, aż mi wspomnienia odżyły :D. Ja sam przed kilku laty byłem dzielnym maturzystą w garniaku :D. Miałem, o ile dobrze pamiętam, jakoś w okolicach 70%...

A poza tym stara bieda - pracuję, ćwiczę, czytam, opieprzam się, uczęszczam do kilku "zrzeszeń", zapisałem się nawet do DKF'u ;-).

użytkownik usunięty

no ja dzisiaj miałem z angielskiego i zdałem na 70 %

użytkownik usunięty

ale z tego co widze to dalej ciśniesz pimpka i innych leszczy

użytkownik usunięty

A jakże :D. Na tym forum, jak to ujął MilesQuaritch, pełnię funkcję takiego Ursusa - Antytrolla ;). Już mi się oberwało za to od moderacji więc muszę być nieco bardziej stonowany ;D.

użytkownik usunięty

Ale podstawa? Bo ja miałem z podstawowego jakoś 85% chyba...

użytkownik usunięty

No z podstawowego ;-) a jutro z usntej z polskiego

użytkownik usunięty

ustnej

użytkownik usunięty

Ustny polak? Ale to sobie bez problemu poradzisz, u mnie jak pamiętam to wszyscy pozaliczali, bez wyjątku, nawet sporo maksymalnych not padło.

użytkownik usunięty

mam taką nadzieje

użytkownik usunięty

Oby tylko nie zjadła trema, to dasz radę. Najważniejsze zachować spokój, a wtedy wszystko samo pójdzie, nawet jeśli nie umiesz na pamięć całego tekstu. Bo jeśli się zrobisz spięty, możesz zapomnieć w dowolnej chwili, co miało być dalej, a tak, będąc opanowanym, ładnie utrzymasz się tematu ;-).

ocenił(a) film na 8

debile nie macie gg ? jakm trzeba być pojebem że prowadzić taki dialog na forum filmowym OMG!!!!