Ludzie dajcie już sobie spokój ile można te tematy wałkować.
OK film jest fajny bardzo miło mi się go oglądało był bardzo przyjemny dla oka ale jak widzę te wszystkie tematy typu box office a pod filmem tematy typu ta kosmitka (nie pamiętam imienia) moim ideałem kobiety to zaczyna mi się psuć cały pozytywny obraz tego filmu.
to tylko film...
Napisałem to ponieważ wchodząc na film web nie jest się wstanie zahaczyć o jakiś temat z avatara
Proponuje wam fanom przestać męczyć biedny serwis film web i stworzyć jakąś stronę internetową gdzie moglibyście pisać o avatarze co by wam tylko na myśl przyszło.
Bo jak już widzę nie które tematy to są one dla mocno wtajemniczonych.
Forum jest po to by dyskutować na temat filmu. Takie tematy jak box office są przynajmniej czymś innym w porównaniu do tematów gdzie co drugi zawiera: 2/10, gniot dla plebsu i ciemnych mas społecznych.
Będziemy wałkować nowe wątki, dopóki system nie przestanie ich przyjmować. Wtedy powrócimy do starych wątków, jeszcze tych z 25 grudnia i będziemy je wałkować dotąd, aż liczba odpowiedzi na każdym z nich osiągnie 999. Wtedy przestaniemy je wałkować.
Moim zdaniem powinno być coś takiego jak na większości forów: jeden temat do krytyki, jeden do pochwały, jeden do opisywania danego bohatera, jeden do muzyki, jeden do dyskusji na temat budżetu itp. Nie byłoby chaosu i wałkowania kilka stron by coś znależć. Może doczekamy się takiej reformy.
już była reforma i usuwanie 15k kont... więc może gdy serewis przestanie przyjmować coś zrobią...
King_Louise_Assurbanipal-wątpię że się doczekamy,filmweb jest tylu lat więc ma to gdzieś czy było 1000 tematów typu"1/10,beznadziejny
,brak fabuły" a argumentów brak.Tylko potrafią powiedzieć że film głupi..na pierwszy rzut oka widać że nie oglądali filmu i chcą bronić że ojciec chrzestny lepszy...k*rwa powinniście się cieszyć że wyszedł film na poziomie "ojca chrzestnego"choć uważam że avarar jest o niebo lepszy.Widać że autor tematu jest fanem anime "alwin i wiewiórki" więc nie mamy o czym gadać.