7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Nie jestem super maniakiem kina jednak na filmy które mnie interesują z przyjemnością chadzam.

Z Avatarem było troszkę inaczej, zwiastun nie specjalnie mnie zachęcił Sadziłem, że to kolejne dzieło o które więcej szumu niż tak naprawde jest warte. Sadziłem, że po Nowych transformerach efekty też mnie jakoś specjalnie nie zdziwią;P

Jednak gdy usłyszałem kilka dobrych opinii od rożnych osób postanowiłem zerknąć na to dzieło :) Tym bardziej ze filmy 3D traktuje jako przyjamność.

Musze przyznać, ze film jest naprawdę ekscytujący i zapiera dech w piersiach. A efekty specjalne jednak dziwiły mnie i to bardzo :) Może i nie ma tam wybitnej fabuły, a może jest ona tak bardzo maskowana efektami, że mało kto ja zauważa :) Sam nie wiem wiem jednak ze takie kino ogląda się bardzo przyjemnie. Najbardziej jednak podobał mi się klimat.. pełen magi, nietypowych kolorów. To naprawde piękna opowieść którą opowiedział na szczescie wspaniały reżyser.

ocenił(a) film na 10
Jamnik_sst

Ja w ogóle nie wiedziałem o czym to film, kto go wyreżyserował. Spodziewałem się nudnego filmu akcji science fiction, a dostałem piękną bajkę. Jestem oczarowany! :D

ocenił(a) film na 10
Nezumi

A mnie zaczarowało wszystko w tym cudownym filmie.
Kocham kolor niebieski w jego wszystkich odcieniach. To kolor nieba. Daltego dla mnie jest on super kolorem.
Świat Pandory i jego mieszkancy toną w błękicie.
Jest cudowny! Po prostu.

ocenił(a) film na 10
Jamnik_sst

Zgadzam się 100 proc, z twoją wypowiedzią.

Film wzrusza i porusza najważniejsze kwestie w życiu.

Jamnik_sst

Avatar rządzi 10/10 polecam wszystkim to wspaniały film