7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

może mi ktoś przybliżyć obecną sytuację na forum ? jakieś nowe romanse ? Ktoś się wybija spośród troli, fanów ? jacyś nowi ambitni fwebowicze?

Czy wieje nudą ??

ocenił(a) film na 3
Krzyrzak69

przyszła wiosna i miłość wisi w powietrzu, były nawet przeprosiny, wszyscy
piszą wiersze a trolling ograniczył się do spamowania. żadnych kłótni,
żadnych wyzwisk oraz wiszące w powietrzu ponure widmo cenzury. nuda;)

Elmo_Is_Dead

widocznie koniec świata idzie albo rzeczywiście wiosna ocaliła wszystkich troli od marnowania życia na forum.

ocenił(a) film na 9
Krzyrzak69

teee... obiecałeś że się zamkniesz wreszcie, i co z twoich obietnic.
ciebie tu nie potrzeba....

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

"PO oscarach moja misja dobiegła końca."

Chcesz powiedzieć, że jesteś zadowolony z tego, że Hurt Locker dostał 6 oskarów, a Avatar tylko 3? Nie wypowiadam się zbyt często na forach filmwebu, ale oskary w tym roku były jeszcze większą pomyłką niż w tamtym (Slumdog - 8 oskarów). Akademia obsypała nagrodami film, który co najwyżej pewniaka (oskara) miał za montaż. Największą porażką, był oskar za najlepszy scenariusz oryginalny (Hurt Locker). Oskary w ketegoriach technicznych przemilcze (pomijając za montaż, który był zasłużony). Oskar dla Kathryn bigelow za najlepszą reżyserię, to danie pierwszego oskara dla kobiety tak przy okazji (bo w końcu muszą go komuś dać). Rok temu powinni dać, ale nie dali bo obsypali nagrodami Slumdoga :? Ja bardzo liczyłem na oskary dla District 9 (reżyseria, film, scenariusz adaptowany). Nie dostał ani jednego :( Za to Hurt Locker, film głupi (masa nielogiczność, głupot i niezgodności z prawdą), przewidywalny i do tego politycznie poprawny oraz propagandowy (reklama idealnego żołnierza, których wójek Sam potrzebuje w Iraku) został obsypany nagrodami.

PS: Ubolewam jeszcze nad tym, że Moon nie został w ogóle zgłoszony do walki po oskary (pieprzone Sony). Ciekawe ile dostałby nominacji.

PS2: Tak, uwielbiam Sci-fi/fantasy.

hexen2k7

a avatara uwielbiasz?

Widocznie producenci Moon (swoją drogą świetny klimatyczny film) nie mają wtyków w akademii...

hexen2k7

zgadzam się co do dystryktu 9 i moon'a
ale hurt lockera nie zrozumiałeś