Avatar nie wygrał dwóch najważniejszych Oscarów. Ale kto powiedział, że przegrał? 3 Oscary to naprawdę ogromne zwycięstwo. Tak, lepszy okazał się HL. Ale Avatar jest zaraz za nim! Czy to źle? Oczywiście, że nie. Jeżeli komuś przeszkadza Avatar to dla niego będzie to porażka Avatara. Dla niezorientowanych: 3 Oscary to bardzo dużo! :)
Piękne zwycięstwo w scenografi, zdjęciach i efekty specjalne. Zasłużenie. W tym nikt Avatara nie pobije i nawet nie próbujcie tego podważać ;)
Tez jestem zawidziony tym, ze bekarty tak slabo wypadly... 3 Oscary to bardzo dobry wynik ;). Spodziewamy sie trylogii, wiec liczba nagrod zapewne bedzie rosla ;). Wszyscy powinnismy sie naprawde cieszyc ... Jedyne co mnie zdzwilo to, to ze nie dostal za Najlepszy Film (zaslugiwal na to). Z rezyseria to bylo (wg mnie) wiadome, ze Kathryn ja zgarnie.
kogo tu widzimy i co cieniasie zaje...was tu dzis przekaz to tej kretynce bo jej nie widze tchurz z niej i uciekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!