7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823711
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Dzisiaj rano włączyłem ten film bo akurat jest dostępny na tej stronie po rosyjsku http://www.seans24.pl/.
Film zupełnie nie podobał mi się i po minucie go wyłączyłem, a dlaczego bo jest strasznie szarawy, brzydki, muzyka dźwięk to najgorsze nie porozumienie w dziejach historii.
Efektów wogóle nie widziałem nie wiem co tam Cameron zachwalał ale nic nie było oprócz zmutowanych smerfów i poza strasznie brzydkim nie dopracowanym obrazem.
Nie da się tego oglądać na spokojnie nie dosyć że gówno widać to też nie słychać.
Moja ocena 2/10

Daj ocena 2 ponieważ większa kampanie reklamowa była niż ten cały przereklamowany na maxa film.

Hardcore

CAM RU :D

Hardcore

http://terapiadzieci.org polecam takim ludziom jak ty

ocenił(a) film na 8
Hardcore

uwaga - prowokacja. dosyć siermiężna zresztą.

ocenił(a) film na 10
Hardcore

kiepska prowokacja... postaraj się bardziej. :P

ocenił(a) film na 10
KubaM

ciężko

ale miernie ci wyszło

<br/>

ocenił(a) film na 8
Hardcore

Jak czytam niektóre wypowiedzi to żałuję, że w Polsce skrobanka jest zakazana. Ilu idiotów na forum to szok. W tym przypadku chodzi o 1wszą wypowiedź.

ocenił(a) film na 10
Heaven_And_Hell

po 25.12 forum avatara będzie prawdziwym rajem dla troli :)

ocenił(a) film na 6
Negative

Już od dawna nim jest. Praktycznie każdy troll dostaje tu kilka odpowiedzi.

Heaven_And_Hell

Przed napisaniem czegokolwiek w takim temacie każdy powinien zadać sobie zasadnicze pytanie, czy głupi ten, co głupio czyni, czy ten, co głupiego naśladuje. Cokolwiek byśmy odpisali takiemu idiocie, i tak wychodzimy na większych idiotów niż on. Pamiętajcie. "Nie karmić trolli" nie wzięło się z powietrza.

ocenił(a) film na 10
StreetSamurai

podbijam :) gdyz w innym temacie jest SPOJLER :) niech tamten spadnie moze niektorym nie popsuje filmu!!!

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Hardcore

Nie koniecznie to ma byc prowokacja, niektorzy do kina przeciez nie chodza i uwazaja, ze to co sciagaja to jest najlepsze i ze gdzies tam tego nikt jakos lepiej czy inaczej nie zobaczy.

Moj sasiad wszystkie filmy oglada w camripie i nigdy mu sie nic nie podoba, zawsze narzeka, ze nie ma teraz dobrych filmow. Smialem sie z niego ostatnio jak widzialem, jak ogladal 2012 wersje camrip gdzie ledwo mozna bylo odroznic budynek od samochodu.

Wallhard

No to rzeczywiście dużo zobaczyłeś jak piszesz, że po kilku minutach wyłączyłeś.... haha żenada. Tak samo jakbym miał oceniać filmy po okładce. Co do muzyki to jest genialna bez dwóch zdań i niech się o to nikt nie martwi. Zresztą oglądając w takiej kopii to raczej się nie dziwie.

Wallhard

Haha też takiego znam :p A potem nawet jak by im najlepszy film na świecie puszczali to powiedzą że dno bo.. po rosyjsku mówili xD

ocenił(a) film na 8
Wallhard

Też mam takiego kumpla. Wolverine'a oglądał w tej wersji niedokończonej i dopiero jak mu wytłumaczyłem, że to było jeszcze bez efektów to zrozumiał po co im te liny były:P

ocenił(a) film na 9
Hardcore

Dobry tekst :D Dawno się tak nie uśmiałem.

ocenił(a) film na 7
zie1ony

Hahahahahahahahaha Rewelacja :) Hardcore - wielki szacun dla ciebie!

ocenił(a) film na 8
Ultor

o boze. to juz serio przestaje byc smieszne. jakis czas temu teksty tego typu mnie smieszyly, ale teraz robi sie to juz coraz bardziej przereklamowane. czas wymyslic cos innego, by zajac ludzi.

użytkownik usunięty
Hardcore

CO to za nędzna prowokacja? Jesli nie to gratuluj neostrady.

ocenił(a) film na 8

Ostatni raz zalogował się 19 grudnia.
Ulubione filmy : zero
Znajomi: zero

zero plus zero = troll :)