Gratuluje wszystkim normalnym inaczej miło spędzonej niedzieli :). Rano
film miał chyba ocene 8.32. Czyli dostał minimum 1000 jedynek. Biedni
ludzie :)
Wiadomo sprawa. Banda porytych złów nie może przełknąć porażki innych filmów. Pomyslec co będzie po Oskarach.
Dołączam się do gratulacji. Głosować tylko po to by film miał jak najniższą ocenę. Gratuluję życiowego celu.
Tak ludki, głosować tak dalej. Dojedźmy do 6.11, bo czemu nie? To jest przecież taki żałosny film, absolutnie nie rozumiem dlaczego ludzie na niego chodzą do kina w takich ilościach, że w miesiąc zarobił 1,6 mld. Trzeba im to wybić z głów! Chcemy wolnych parkingów pod kinem wreszcie, żeby móc obejrzeć Piła 16 w spokoju! Pawełek na prezydenta!
Żenujące i przykre zarazem...
Ten portal zszedł całkowicie na psy, nie ma co...
Nie do końca zszedł na psy, tylko przyciągnął troche tłuszczy z racji "opublikowania" treści tłuszczowych (czyt. Avatar). To tak jakby Wyborcza opublikowała artykuł o tematyce rodem z Super Expressu.
Równowaga została zaburzona. Film zejdzie z ekranów, napięcie przeminie i wszystko wróci do normy, tak jak Jola Rutowicz i jej podobne zjawiska.
No to ludzie dadzą sobie spokój z tym portalem .. ja już go opuszczam bo nie warto tutaj nawet zaglądać widząc napinkę w 50 % komentarzach i jakieś dawanie jedynek filmom po nocach eh ;/ co się nie dzieje w tej polsce .
Bez reakcji Filmwebu na mutikonta lista top100 dalej będzie polem zabaw dla dzieci neo, powinny polecieć permy dla każdego multikontowicza.Może czegoś by ich to nauczyło, choć neo pewnie dalej myślą, że neo chroni ich przed zbanowaniem :P
Mam nadzieję, że mod zrobi nam miłą niespodziankę i po zapracowanej niedzieli "kolegów" usunie ostatnie 1000 ponad głosów :)
to było jakieś 5000 głosów.
Wg mnie powinni na tydzień lub dłuzej zablokować oddawanie głosów na ten film.
Z 2 lata temu jak zaczynałem przygodę z filmweb to właśnie kierowałem się
ocenami. Teraz sam oceniam , patrze filmy pod siebie . Bo nawet najlepszy
dramat, komedia , może mieć średnią 6.12 bo psychole głosują 1 dynkami.
To samo z Avatarem , podobał się ? - dajesz wysoką ocene , nie podobał
(wątpię)daję niską ale ta niska nie powinna być niższa niż 8 czy 9 bo film
jest magiczny.
Moim zdaniem przy każdym filmie i czy on będzie miał 1oo głosów czy 25.ooo
jak kliknie się na ocenę to powinno pokazać kto dał jaką ocenę.
Film polecam w 1oo%
1o/1o